Bestill ferieleilighet, hotell eller feriehus til sommerferie i Italia 2023

Bestill hotell eller ferieleilighet til din sommerferie i Italia i 2023

De beste feriehusene i Italia for 2023 blir raskt fulle. Bestill din sommerferie i Italia allerede nå og velg blant de beste ferieleilighetene og hotellene.

Vi mottar daglig bestillinger og forespørsler fra stamkunder som ønsker å sikre seg en bestemt ferieleilighet eller hotell i 2023, noe vi naturligvis er meget glade for. Det er spesielt i de populære sommferieukene i juli og til dels i august at det raskt blir utsolgt på de mest populære hotellene og feriehusene. Har du derfor et spesielt hotell eller en bestemt ferieleilighet du gjerne vil forhåndsbestille for 2023 er det ikke for tidlig! 

Bestill tidlig-rabatt 2023

En annen fordel ved å bestille et hotell eller en ferieleilighet i god tid er at du alltid vil oppnå de beste tilbudene, også kalt early-booking-discount på hotellspråket. Ofte tilbys det store rabatter når du bestiller i god tid i forveien og du kan alltid se den aktuelle rabatten under hvert enkelt feriehus i prislisten.

De mest populære hotellene og ferieleilighetene

Via linken nedenfor kan du se hvilke ferieboliger som er mest populære blandt gjestene, og vi har fremhevet noen av våre favoritter som alltid blir utsolgte i juli og august. Skolenes sommerferie i 2023 starter for de fleste den 22. juni og avsluttes søndag den 19. august, men det er alltid en god idé å sjekke kalenderen hos de lokale skolene. Ukene 27 ,28 ,29 og 30 er ukene det kommer flest nordmenn til Italia.

Blant våre mest populære destinasjoner for bestilling av sommerferie, høstferie og påskeferie i 2023 finner du bl.a.

Og glem ikke disse evige klassikerne: 

Gratis avbestilling

Hos Escapeaway binder du deg ikke til bestillingen din før du har fått en bekreftelse fra oss med de oppdaterte prisene for reiser i 2023. Derfor kan du alltids avbestille din forhåndsreservasjon og få tilbake ditt innbetalte depositum. Dette gjelder derimot ikke hvis det er spesielle betingelser, f.eks. ved bestilling av en villa osv. Men dette vil alltid fremgå av den bekreftelsen du får tilsendt før du betaler depositumet.

Billig sommerferie i Italia i 2023

Enten du satser på Adriaterhavskysten, Gardasjøen, Rivieraen eller noe helt annet, finner du det største utvalget av billige reiser til Italia hos Escapeaway. Du kan enten velge kjør-selv eller bestille din flybillett til en lang rekke italienske flyplasser direkte her på siden. Bruk søkemotoren på toppen, og deretter et av de mange filtrene til å skreddersy mulighetene. Tips: Bruk pris-filteret hvis du er ute etter noe billig - da slipper du å kaste bort verdifull søketid med å se på 5-stjerners hoteller i vannkanten. 

Italias beste strender

Når du skal bestille din sommerferie i Italia for 2023 gjør du lurt i å huske at den italienske sommeren kan være veldig varm. Har du med deg barn vil du gjerne kunne dra på stranden, og noen av de beste strendene i Italia finner du på Sardinia og Sicilia, der sommeren byr på tropisk klima, varmt vann og mange solskinnstimer. På fastlandet og innenfor kjøreavstand finner du de vakreste strendene ved Sestri Levante, samt ved Salerno og Tropea i Sør-Italia. 

 

 

 

 

 

5 utvalgte hoteller til din ferie i 2023

Vi har Norges største utvalg når det gjelder sommerferie i Italia. Vi dekker hele landet - de beste byene, de beste strendene og de beste feriehusene. Bruk vår søkefunksjon til å finne det perfekte stedet for deg og din familie, eller start med å bli inspirert av disse 5 utvalgte feriestedene:

Antica Taverna Casagrande ferie i 2016

Antica Taverna Casagrande

Ekstremt populær såkalt "Agriturismo" i det sentralte Toscana. En ombygget herregård som oser av ro, skjønnhet og storslått arkitektur. Basseng både inne og ute, god mat på stedets restaurant og lett tilgang til den sjarmerende, lille byen Figline. Et godt utgangspunkt for både å oppleve det landlige Toscana og storbyen Firenze, som kan nås med tog direkte fra den lokale stasjonen. 

 >> Les mer her: Antica Taverna Casagrande i Toscana

 

La Collina dei Nebrodi på Sicilien

La Collina dei Nebrodi på Sicilia

"Fantastisk utsikt" er gjerne den første tanken du får når du ankommer denne kjempevillaen oppe i fjellene, med utsikt ut over Middelhavet så langt øyet kan se. I 650 meters høyde, og med Nebrodi-fjellenes skjønnhet og stillhet rett utenfor dørene, ligger dette utrolige stedet og frister med eget basseng, kun 7 rom og en hyggelig restaurant. Du kan ikke unngå å elske det! 

>> Les mer her: La Collina dei Nebrodi på Sicilia

 

Torre delle Fate i Veneto

Torre delle Fate i Veneto

For reisefølger som gjerne vil fordype seg i Venetos lekre viner er denne villaen, midt mellom vinmarkene, et klassisk valg. Her er det plass til opptil 8 personer i en gammel, ombygget borg på en bakketopp, slik som ofte er tilfellet i størsteparten av Nord-Italia. Lei en bil og bruk stedet som utgangspunkt for besøk i Venezia, seilturer på Gardasjøen og luftige utflukter i Dolomittene.

>> Les mer her: Torre delle Fate i Veneto

 

Casa Porta Verde i Toscana 2018

Casa Porta Verde i Toscana

Tett på deilige Lucca, og likevel godt gjemt bort fra veien oppe i fjellene, finner du Porta Verde - en danskeid villa med eget basseng og kort avstand til en liten by med restaurant og dagligvarehandel. Innredningen er en smakfull blanding av italiensk nostalgi og skandinavisk kunst. Her er det plass til 10 personer, men mindre grupper kan også fint nyte stedet. 

>> Les mer her: Casa Porta Verde i Toscana

 

Agriturismo San Vittorino i Umbrien 2016

San Vittorino i Umbria

I den vakre og uforstyrrede regionen Umbria - midt i hjertet av Italia - finner du denne perlen av en Agriturismo, med egen restaurant og basseng, bygget rundt en gammel borg og med utsikt over skog og fjell. Her er det 3 leiligheter med 4 + 2 soveplasser hver, og dere kan leie hele stedet på én gang, slik at hele storfamilien kan samles.

>> Les mer her: Agriturismo San Vittorino i Umbria

Vinterferie, påskeferie og høstferie i 2023

Planlegger du en ferie i Italia i vinterferien, påsken eller høstferien, så kan det være en god idé å bestille god tid i forveien. Påskeferien blir for eksempel raskt utsolgt da det ikke bare er nordmenn som har ferie da. Vinterferien er vanligvis i uke 7, 8 eller 9 og høstferien er som oftest i uke 39, 40 eller 41, avhengig av hvilket fylke du bor i.

Med Escapeaway kan du ankomme ditt feriehus eller hotell på valgfrie dager, noe som betyr at du ikke må reise en lørdag eller søndag. Det er godt tips å ha i bakhodet med tanke på flybilletter, da det som oftest er billigere å fly i hverdagene enn i helgene.

Men vær oppmerksom på at hvis du reiser i sommermånedene juli, august og september er det flere hoteller og feriehus som har en fast ankomstdag. Dette gjelder spesielt i Toscana. Denne informasjonen kommer alltid opp i søkefeltet når du søker etter priser.

>> Les mer om ferie

Kart over Italia

Populære hoteller i Italia

Italia, Toscana, Gaiole in Chianti
8,7
Meget bra
317 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 78 km
  • Avstand til sentrum: ca. 4 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Toscana, Forcoli
9,0
Fantastisk
22 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Avstand til sentrum: ca. 5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Toscana, Montecatini Terme
9,3
Fantastisk
584 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 45 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi