Kun for voksne Ferie uten barn

Voksenhoteller i Italia - her finner du nok ikke barnebasseng!

En ferie i Italia med bare fokus på deg selv - eller deg selv og partneren din. Høres ikke det deilig ut? Kanskje du ikke har barn og setter bare pris på ro, fred, avslapping, vakre omgivelser og kanskje en smak av det eksklusive når du reiser på ferie.

Eller kanskje du er en travel forelder som vil ha en velfortjent, liten pause fra hverdagen, der det ofte kan føles som om nesten all tid går med til å oppfylle barnas behov. En oppgave du selvfølgelig elsker - men vi tør å love at du får et stort energiboost av å rive et par dager ut av kalenderen der du kan tenke på deg selv og din partner, og dere bare kan nyte livet sammen i Italia.

Med andre ord, hvis du er på jakt etter en ferie i Italia der hotellet er velegnet for voksne er det bare å lese videre her...

Barnefri ferie handler om ro, velvære og opplevelser i ditt eget tempo

Hos Escapeaway samarbeider vi med flere herlige hoteller som er spesielt egnede for deg som ønsker å ta en ferie uten barn. Det er hoteller der rammene er som skapte for at dere skal få de lune kveldene på terrassen, balkongen eller i hagen til å gå med avslappede samtaler over et glass vin i ro og mak. Og det er hoteller som ligger i natuskjønne oaser eller tett på spennende, kulturelle severdigheter som dere kan utforske i deres eget tempo. Når dere har spist lunsj på en lokal restaurant, gått en tur i den nærliggende landsbyen eller vært på museum, er det kanskje tid til en dukkert i bassenget og en kopp kaffe på hotellet? Enten hotellet deres ligger i en større by, i fjellene eller ved havet vil dere utvilsomt elske å bruke masse tid på å gå tur og bare absorbere den lokale stemningen.

En reise uten barn kan gjenskape romantikken

Å smake på de lekre rettene i hotellets restaurant vil være en av deres store, daglige fornøyelser. En intim hyggemiddag uten barn, der dere bare kan konsentrere dere om maten, vinen og hverandres selskap gir fornyet glede og overskudd.

Nedenfor vil vi gjerne fremheve et par av hotellene vi samarbeider med som er spesielt egnede til en reise uten barn. Det vil ikke si at barn ikke er velkomne på de nevnte feriestedene. Det vil kun si at de hovedsakelig henvender seg til et voksent publikum som gjerne vil unne seg litt velvære, koble av og kanskje la romantikken blomstre. Det burde det være gode muligheter for på de hotellene vi nevner her nedenfor. 

Hoteller kun for voksne

Vi samarbeider også med mange andre hoteller som er som skapte for barnefrie ferier. Kontakt oss hvis vi skal hjelpe deg med å sette sammen akkurat den ferien uten barn du drømmer om. 

Hotel Su Lithu på Sardinia

Her finner du et ekte romantisk get-away på en av øyene i Europa som har de beste strendene til ferier der bading og avslapping står i fokus. Det familiedrevne hotellet Hotel Su Lithu ligger billedskjønt til i fjellene og dermed litt bortgjemt fra masseturismen som kjennetegner strandområdene. Den fine, hvite sanden og de blå bølgene er likevel innen rekkevidde. De dagene dere ikke føler for å ta turen ned til kysten kan du og din kjære kjøle dere ned i hotellets basseng. Dere får kanskje også lyst til å ta en kort, daglig gåtur ned til den hyggelige byen Bitti, der dere kan oppleve ekte landsbyliv blant lokale på Sardinia. Hotellet har en herlig utendørskrok der man kan trekke seg tilbake med en god bok. I restauranten kan dere dra på oppdagelsesferd i de lokale rettene som serveres her. 

Hotel San Francesco al Monte i Napoli

Utsikt, utsikt og atter utsikt - og en av Italias største og mest interessante byer for dine føtter. Når du tilbringer ferien i dette tidligere klosteret i fjellene over Napoli kan du hver eneste morgen våkne opp til synet av byens travelhet, havet, vulkanen Vesuv og øya Capri. La byens lys om kvelden overvelde deg og beundre panoramautsiktene over denne vakre delen av Italia på dagtid. På det sjarmerende hotellet Hotel San Francesco al Monte kan dere se frem til å ta en dukkert i bassenget som leder direkte til en grotte med jacuzzi. Deilig velvære og mange kroker der man kan være seg selv. Napoli med dens mange museer, palasser, gallerier og restauranter er deres lekeplass, og byens sentrum er knappe 500 meter unna. Men dere kan også spise både på hotellet og i Vomero-strøket der dere bor. 

Agriturismo Ca' del Lago ved Comosjøen

Enda et sted som ligger litt utenfor allfarsvei, så du virkelig kan senke skuldrene på ferien din. Comosjøen er en av Italias vakreste innsjøer og her bor du kun 400 meter fra dens flotte bredder. Agriturismo Ca' del Lago representerer den gode smaken et voksent publikum ofte setter pris på. Det gjelder både stedets smakfulle innredning og den fantastiske maten i restauranten. Noe av det beste ved dette feriestedet er nok det deilige spa- og velværerommet der du kan få massasje, ta et tyrkisk bad, slappe av i badstue og mye mer. Selve bassenget er smakfullt omkranset av en treterrasse i den hyggelige hagen. Kryp opp i en lenestol med en god bok i peisestuen. 

Hotel Signum i Malfa på øya Salina, De Eoliske Øyer

Her kan dere se frem til en velvære-ferie i eksotiske og romantiske omgivelser. Her på Salina, mellom to utslukte vulkaner, venter et ekte luksus-eventyr på dere. En ubeskrivelig vakker og storslått utsikt over havet og vulkanøya Stromboli skaper rammene rundt dette unike feriestedet der du kan nyte godt av både luksuriøse spa- og velværebehandlinger som velsmakende, lokalt produsert mat og vin. Forestill deg å sitte med et glass av den kjente, lokale dessertvinen Malvasia på Hotel Signums panoramiske terrasse mens du betrakter den særegne og farlige skjønnheten i Strombolis vulkanutbrudd. Hoteller er familiedrevet, ligger i en fiskerlandsby og stilfullt innredet med eoliske sæpreg. Restauranten har et imponerende utvalg du allerede nå kan begynne å glede deg til å utforske.