Castel Romano Designer Outlet

Dra på shopping ved Roma

Vil du gjøre et godt kjøp under ditt opphold i Roma, finner du på under 30 minutter syd-vest for Roma 100 butikker, barer og restauranter som til sammen utgjør Castel Romano designer Outlet.

Mange gode butikker som er lett å komme til

Outlet-byen Castel Romano er inspirert av alt det som gjør Roma ettertraktet, og ettersom det ligger tett til ved kysten er det opplagt å kunne kombinere en sommerdag ved havet med en shoppingtur. Her finnes det noe for hele familien; herre-, dame og barnemote med gode rabatter.Outletten tiltrekker ikke bare kunder på grunn av rabattene, men også med sommerarrangementer, og for de aller minste finnes det et lekeområde hvor man kan møte den lokale maskotten dinosaurussen T-Rex

De store merkenavnene

Ut over T-Rex finner man merker som Dolce & Gabbana, Valentino, Robero Cavalli og Hugo Boss, men også sportsmerker som Adidas og Nike likeså Guess og Diesel er representert i egne butikker. Til de yngste finner man merker som Guess Kids og franske merket Petit Bateau.

Praktiske opplysninger som adresse, veibeskrivelse, åpningstider, mm.

Castel Romano Designer Outlet befinner seg 25 km fra Roma sentrum.
Adresse: Via Ponte di Piscina Cupa, 64 00128 Castel Romano.
http://www.mcarthurglen.com/it/castel-romano-designer-outlet/it/

Fra Roma kjører man via Eur til Via Cristoforo Colombo til Stradale Statale 148 Pontina og til utkjørsel Castel Romano. Eller så kan man ta bussene fra Termini stasjon og fra Piazza Risorgimento som kjører til og fra mellom outlet-byen og Roma. Se deres hjemmeside for ytterligere informasjon.


Åbningstider:
- mandag-torsdag: kl. 10:00-20:00
- fredag-søndag: kl. 10:00-21:00