Balcone Grillo

Escapeaways vurdering

8,9 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Balcone Grillo er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Balcone Grillo er ikke en del av Escapeaways program for øyeblikket.

Kart og avstander

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Balcone Grillo. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Piazza del Grillo 10
00184 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8947
Longitude: 12.4871

Hva sier gjestene om Balcone Grillo?

8,7
Vagn Sorknæs, Danmark

10,0
Lillian Dahl, Viby J

En ualminnelig deilig leilighet

Vi var 5 voksne som hadde et flott opphold i denne utrolig deilige leiligheten fra 17.-21- mai 2016. Vi ble mottatt av Constanze, en søt og frisk ung jente som...
10,0
Hanne, Holte

Fin leilighet og super beliggenhet. God soveplass og badefasiliteter til 6 personer - men hvis man selv vil lage mat er spisebordet litt for lite for 6 personer.

Slik kan du reise

Hos Escapeaway vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Roma

Vis flere