Casa Coppelle

Escapeaways vurdering

8,9 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Casa Coppelle er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Casa Coppelle er ikke en del av Escapeaways program for øyeblikket.

Kart og avstander

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Casa Coppelle. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Piazza delle Coppelle 48
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9006
Longitude: 12.4760

Hva sier gjestene om Casa Coppelle?

10,0
Lene, København N

Basic, problemfritt

Fint for den som kan klare seg selv. Leiligheten er ren og luftig. Mye turisttrafikken med Pantheon rundt hjørnet. Ideelt for meg. Et råd: Hvis du vil bli solebrent...
10,0
Kirsten Gessø, Søborg

God beliggenhet og deilig leilighet

Alt fungerte og vi er meget tilfredse med servicen.
8,3
Niels Holte, Holbæk

Tett på alt i Roma

Sentralt plassert og velfungerende liten leilighet i Roma som levde opp til våre forventninger.

Slik kan du reise

Hos Escapeaway vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Andre hoteller Roma

Vis flere