Hotel Diana Roof Garden

Offisiell kategori

Escapeaways vurdering

2136 anmeldelser
7,3 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Diana Roof Garden. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Principe Amedeo 4
00185 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9005
Longitude: 12.4972

Hva sier gjestene om Hotel Diana Roof Garden?

8,3
Annette Lund, Herning

Jentetur til Roma

Deilig hotell med fin plassering. Gangavstand til det meste. Lekker frokost på flott takterrasse. Litt lite bad, men fint rom. Men litt lytt.
7,5
marianne, valby

Virkelig gode senger

Husk å kjøpe noen bussbilletter på forhånd når du vandrer rundt i ti timer, er et int å kunne komme raskt hjem!! Veldig varmt i august, men sikrer en livlighet i...
6,0
Mette

Ok hotell, men kservicen kunne ha vært mye bedre

Vi hadde fire netter på hotellet. Rommet var ok og rent, frokosten var også bra. Men det var ikke så hyggelig å sitte på takterrassen på grunn av masse duer og fugleskitt...

Slik kan du reise

Hos Escapeaway vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Roma

Vis flere