Leiebil i Italia – sammenlign priser på billig bilutleie

Med leiebil i Italia får du oppleve mye og har full frihet i ferien. Vi hjelper deg til å leie bil til gode priser.  Les om billig bilutleie i Italia og bestill din leiebil online.

Bestill din leiebil i Italia med Auto Europe, men les først disse gode rådene om bilutleie!

  • Escapeaway formidler utelukkende bilutleie gjennom Auto Europe og derfor skal samtlige henvendelser ang. bilutleie skje til Auto Europe.
  • Vi anbefaler at du alltid bestiller en leiebil hos et anerkjent utleieselskap, som Avis, Hertz, SIXT og Europcar.
  • Lavprisselskaper som f.eks. Goldcar og Rhodium kan vi ikke anbefale, selv om de ofte har de billigste prisene. Det er en grunn til at de er billige, og de har mange klager. I søkemotoren har vi i Escapeaway "svartelistet" de verste bilutleieselskapene vi har kjennskap til.
  • Les alltid godt igjennom leiebetingelsene før du bestiller en leiebil. Du finner aktuelle leiebetingelser i søkemotoren fra Auto Europe.
  • Sørg for at du har de riktige forsikringene, og sjekk om du er dekket med din egen reiseforsikring før du bestiller ekstra forsikring. 
  • Få svar på dine spørsmål om leie av bil i Italia i FAQ - ofte stilte spørsmål om bilutleie hos Auto Europe

Kontakt og informasjon om Auto Europe

  • Auto Europe har kundeservice som er åpen 24 timer året rundt. Kontaktinformasjon fremgår av bestillingsbekreftelsen din fra Auto Europe.
  • Auto Europe har europeisk hovedkontor i München, men har også norsk kundeservice som du kan kontakte på telefon nr: 89 120 89 270

Biludlejning i Italien

Bilferie til Italia

Vil du heller oppleve Italia i din egen bil, kan du lese vår artikkel med gode råd til bilferie her

Gode råd om bilutleie

Vi kan ikke få sagt det ofte nok; tenk deg godt om når du leier bil i utlandet! Sørg for å leie med full tank både ved henting og levering, sørg for å bestille de nødvendige forsikringene hjemmefra og sjekk reiseforsikringen din om den er gjeldende ved bilutleie. Unngå å velge de billigste bilene fra ukjente selskaper, det er en grunn til at de er billigere enn utleieselskaper som du har hørt om før, som f.eks. Hertz, Avis, SIXT, EuropCar og Maggiore, for å nevne noen.

Vil du ha flere gode råd om leie av bil i Italia, kan du lese mer hos DR eller i ofte stilte spørsmål om bilutleie hos Auto Europe.

>> Les mer om leiebil