Reiser til Borghetto Santo Spirito

Besøk den pastellfargede badebyen

Legg ferien til Borghetto Santo Spirito og opplev den fine sandstranden, den stemningsfulle gamlebyen og de karakteristiske fasadene malt i alle slags pasteller. Her får dere i tillegg et godt utgangspunkt for utflukter om det behovet skulle melde seg da byen ligger midt mellom Loano og Ceriale - kjent for deres lekre strender.

Hopp på lokaltoget til Borghetto Santo Spirito (de interregionale togene stopper ikke her) og utforsk den historiske gamlebyen med alle dens lyserøde og blekgule fasader. Her finner dere hovedsakelig en behagelig sandstrand, men også et lite utvalg av butikker og restauranter som kan stilne sulten med liguriske spesialiteter.

Bestill deres ferieovernattinger i Borghetto Santo Spirito

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Borghetto Santo Spirito og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Andre linker

Hoteller i Borghetto Santo Spirito