Bestill et opphold på Bed & Breakfast i Cinque Terre

Bo godt og lokalt på et Bed & Breakfast i Cinque Terre

Vi i Escapeaway er eksperter på Italia, og Cinque Terre har en spesiell plass i vårt hjerte. Bestill et lokalt Bed & Breakfast hos oss og få en deilig ferie i vakre omgivelser.

Bruk søkemotoren ovenfor til å bestille din ferie på et Bed & Breakfast i Cinque Terre, den vakre kyststrekningen sør for Genova som for lengst har havnet på UNESCOs verdensarvliste.

Det populære området er har fått sitt navn takket være de fem byene Monterosso, Vernazza, Corneglia, Manarola og Riomaggiore, og utgjør knappe 12 kilometer av den liguriske kystlinjen. Derfor er det utvalget av ferieovernattinger her begrenset, og hvis du vil sikre deg plass i høysesongen anbefaler vi å bestille god tid i forveien.

Unik ferieopplevelse på et Bed & Breakfast

Hvordan killer et Bed & Breakfast seg fra andre former for ferieboliger i Escapeaways utvalg? Som oftest består et Bed & Breakfast av rom eller ferieleiligheter innredet i et privat hjem. Dette betyr at du kan se frem til en ferie i en avslappet og hjemmekoselig atmosfære, der du har gode muligheter for å komme tett på de lokale. Hvis det er en unik ferieopplevelse du er på jakt etter er et Bed & Breakfast et opplagt valg for deg.

Som du kan se i hver enkelts beskrivelse kjennetegnes de håndplukkede Bed & Breakfastene i Cinque Terre som oftest med god beliggenhet, høy kvalitet og sans for detaljer, som kombinert gjør det lett for deg å slappe av.

Utforsk Cinque Terre

Kanskje du ser mest frem til å stikke ut og sitte på terrassen med en god bok? Men når du befinner deg ved en av Italias vakreste og mest dramatiske kystlinjer er det nesten en skam å ikke også dra på spennende utflukter.

Mellom de idylliske kystbyene som klamrer seg til de grønne klippeskråningene over det turkise havet går det for eksempel flere turstier. Disse finnes i forskjellige vanskelighetsgrader, men felles for dem alle er at du her kan se frem til en kombinert natur- og kulturopplevelse du sent kommer til å glemme.

Folk reiser herfra fra hele verden for å oppleve det unike kulturlandskapet med turgåing langs stier som i flere århundrer var den eneste forbindelsen mellom de fem fiskerlandsbyene. I dag er stisystemet nesten 120 kilometer, og hvis du husker å ta med et par solide tursko får du turmuligheter nok til å fylle hele ferien. Du kan lese mer om turstiene på Parco Nazionale Cinque Terre sine offisielle hjemmesider her.

Og det er ikke kun på land du kan forvente deg store opplevelser i Cinque Terre. Tilknyttet til nasjonalparken finner du et havreservat der det er mulig å snorkle, dykke og se hvaler.

En ferie for livsnytere

Nå høres det kanskje ut som om at denne kyststrekningen kun er for deg som foretrekker aktive ferier med svetteperler i pannen. Men det er langt fra sant. Du kan til og med dra fra by til by med tog eller båt.

I tillegg til avslappende stunder på ditt hyggelige Bed & Breakfast inviterer kystbyene også til kulinariske eventyr på gode restauranter og rolige spaserturer blant interessant severdigheter. Du kan eventuelt også raske med deg badehåndkleet og tilbringe en dag på stranden ved Monterosso al Mare, byen med den største sandstranden i området.

Finn ditt neste feriested ved å bruke søkemotoren øverst på siden. Hvis du har spørsmål eller ønsker å få hjelp til å finne ditt perfekte Bed & Breakfast er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss.

>>> Se alle reiser til Cinque Terre her
>>> Les om reiser til Nord-Italia generelt her
>>> Og litt om kjør-selv-ferier til Liguria her