Ferieboliger i Cinque Terre

Cinque Terre er grønne fjell, turkisblått hav og pastellfargede hus i herlig harmoni. Cinque Terre består av fem idylliske byer langs den spektakulære kyststrekningen ut mot Middelhavet i den italienske regionen Liguria. Tilbring en minneverdig ferie i dette italienske paradiset - bestill en feriebolig hos Escapeaway i dag.

Cinque Terre består av fem små byer; Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Byene og det vakre området som omkranser dem er både en nasjonalpark og tatt med på UNESCOs verdensarvliste. De skrånende terrassene, vakre vandrerutene og den fortryllende utsikten over de billedskjønne byene tiltrekker seg mange turister hvert år. De fem byene er forbundet med et stisystem som smyger seg gjennom olivenlunder og vinranker. Du kan kjøpe et turpass som gir adgang til alle fem stier, jernbanenettet og ubegrenset bruk av kystbåtene, som gir deg muligheten til å nyte Cinque Terres imponerende kystlinje fra sjøsiden. Det kryr rett og slett av grunner til å leie et feriehus eller en ferieleilighet her, slik at du og din familie kan oppleve alle nyansene i dette nydelige området.

Ferieleilighet i Cinque Terre

Cinque Terre ligger langs den østlige delen av den Italienske Riviera. Området er populært både for reisende uten barn og barnefamilier da utvalget av aktiviteter i området er så stort at det favner mange forskjellige interesser. Cinque Terre byr på noen av de vakreste strendene i Italia, et hav av kulturskatter og historiske severdigheter, rik gastronomi og et stort utvalg av sjarmerende ferieboliger. Du kan leie en ferieleilighet i vannkanten eller i en fjellskråning, med uovertrufne utsikter over Cinque Terre. Utvalget spenner fra koselige, små leiligheter til større ferieresidenser med ferieleiligheter med plass til hele familien. I Escapeaways store utvalg kan du finne ferieboliger med akkurat de fasilitetene du ønsker, som basseng, barnebasseng, egen terrasse eller balkong.

Billige feriehus rundt Cinque Terre

Du kan saktens nyte hele ferien din i de 5 småbyene, men Cinque Terre er også et godt utgangspunkt for å besøke andre interessante utfluktsmål, som byene Portovenere, Pisa eller Firenze. Hvis du er glad i vakre strender bør du unne deg et besøk til den makeløse strandlagunen ved Punta Corvo - Middelhavet på sitt beste! En ferievilla eller et feriehus med plass til flere generasjoner eller en vennegjeng, gir dere muligheten til at alle kan nyte ferien i det tempoet som passer dem best. Bruk søkemotoren vår til å få oversikt over ledige feriehus, evt. med privat basseng og hage, hvis det står høyt på ønskelisten. 

Hvor bør man bo i Cinque Terre?

Escapeaway tilbyr ferieboliger i hver av de fem imponerende byene i Cinque Terre. Byene ligger som vakre perler på en snor langs den Italienske Riviera, og det er komplett umulig å avgjøre hvilken som er den flotteste. Monterosso lokker med en familievennlig strand og en stemningsfull bykjerne. Vernazza er unik - en billedskjønn kulisse av liguriske, pastellfargede hus som møter det vuggende, rikblå vannet i bukta. Corniglia ligger høyt i landskapet og har en slående panoramautsikt over nabobyenes fiskerleier. Manarola er en fargestrålende og vakkert beliggende by med et sjarmerende fiskerleie. Riomaggiore er en liten havneby plassert i en klippeskråning, og regnes som den arkitektonisk mest innbydende av de fem byene. Vanskelig å velge? Trøst deg med at Cinque Terre kan oppleves flere ganger. 

Slik bestiller du en feriebolig i Cinque Terre

Vi i Escapeaway kan tilby deg mer enn 1500 feriehus i Italia. Vi legger vekt på høy standard og god beliggenhet når vi velger våre ferieleiligheter og feriehus. Cinque Terre er intet unntak, og området ligger i tillegg ideelt til for både kjør-selv-ferier og flyreiser. Takket være vår søkemotor finner du en ledig feriebolig som passer dine ønsker for beliggenhet, fasiliteter og datoer. Du kan bestille hele din reise til Cinque Terre direkte hos Escapeaway - inkludert evt. flybillett og leiebil på flyplassen. Du kan fly fra flyplassene i Oslo/Torp, Oslo/Gardermoen, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim og Tromsø. I søkemotoren kan du selv sette sammen din reise og se priser på fly til de forskjellige flyplassene i Nord-Italia, f.eks. Pisa, Firenze, Milano, Genova eller Nice

>> Les også om ferieboliger i Toscana her
>> Les om kjør-selv-ferie til Cinque Terre

>> Les mer om ferieboliger

Kart over Cinque Terre

Populære hoteller i Cinque Terre

Italia, Nord-Italia, Liguria, Sarzana
  • Nærmeste flyplass: 70 km
  • Avstand til havet: ca. 7 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Nord-Italia, Liguria, Montemarcello
  • Nærmeste flyplass: 72 km
  • Avstand til sentrum: ca. 300 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Nord-Italia, Liguria, Manarola
  • Nærmeste flyplass: 100 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Internettilgang / WiFi