Hoteller i Cinque Terre

Cinque Terre tilbyr sine besøkende et stort utvalg av overnattingssteder, herunder en rekke hyggelige hoteller med stil og sjarme som du kan bestille overnatting hos gjennom Escapeaway. Du bestemmer selv om du vil kombinere hotell med flybillett og en leiebil eller om du vil stå for transporten på egenhånd. Se nærmere på våre utvalgte hoteller i Cinque Terre nedenfor, som alle har gode gjesteanmeldelser, og book din neste reise online i dag!

Dersom du planlegger å besøke Cinque Terre i sommermånedene, som strekker seg fra juni til september, anbefaler vi at du booker hotell god tid i forkant, ettersom at hotellrommene er meget etterspurte. De fleste av hotellene i Cinque Terre er små eller mellomstore, hvorav mange av dem er små, familiedrevne hoteller med to eller tre stjerner, men det finnes vel og merke også noen 4-stjernershoteller i Monterosso og Portovenere. Hotellprisene kan variere betydelig, avhengig av beliggenhet og sesong på året. Hvis du planlegger å tilbringe en bryllupsreise eller en romantisk ferie i Cinque Terre kan du velge og vrake i et bredt utvalg av romantiske hoteller i området. Herfra kan dere nyte vakre solnedganger, vinsmaking, italiensk mat og fantastiske vandreturer. 

Det er vanlig at hotellet i Cinque Terre kun tilbyr frokost, ettersom at mange av dem ikke har egen resturant. Til gjengeld finnes flere fremragende resturanter i nærheten. Frokost er alltid inkludert, med mindre hotellet opplyser om annet. Hotellene i Cinque Terre tilbyr normalt en mindre buffet med frukt, brød, ost og skinke.

Det finnes forøvrig en rekke små hoteller i Cinque Terre der gjestene innkvarteres i private soveværelser med badeværelser. Den typiske frokosten som serveres her er kaffe (cappuccino) eller te, en cornetto (croissant) og fette biscottate med marmelade. En agriturismo-ferie ved Cinque Terre er også et godt alternativ som er meget velegnet til hele familien, men enkelte steder er meget romantiske eller luksuriøse. Du kan kjøpe mat som er produsert på gården, blant annet egg, honning, syltetøy, ost, vin og olivenolje.

>> Les også om ferieboliger i Cinque Terre her

>> Les mer om hoteller

Kart over Cinque Terre

Populære hoteller i Cinque Terre

Italia, Nord-Italia, Liguria, Moneglia
  • Nærmeste flyplass: 69 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Nord-Italia, Liguria, Sestri Levante
  • Nærmeste flyplass: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Nord-Italia, Liguria, Moneglia
  • Nærmeste flyplass: 127 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant