Reiser til Fiascherino di Lerici

En skjult strand-perle

Fiascherino ligger som en billedskjønn liten halvøy med en bukt på hver side, bl.a. Golfo dei Poeti (poetenes bukt) og byr på både sjømatsrestauranter og et par hoteller. Dersom dere tar turen ut i naturen finner dere blomstrende stier som forbinder havet med de frodige bakkene.

Fiascherino finner dere på strekningen mellom Lerici og Tellaro di Lerici. Byen er ikke stor, men beliggenheten ved bukten mellom klipper og furutrær, oliventrær og eiketrær gjør byen til et vakkert utgangspunkt for en ferie mellom himmel og hav. Den lekre stranden tiltrekker både VIP-kjendiser og lokalbefolkning, og landskapet har fascinert kunstnere i alle tider - som den engelske forfatteren David Herbert Lawrence som reiste hit med sin kjære Frida i 1913-1914.

Historie

I Middelalderen hadde Lerici en viktig strategisk funksjon for denne delen av middelhavsregionen på grunn av sin beliggenhet i bukten under La Spezia. Under slottet går en panoramisk sti mot den lille grenden Fiascherino, et lite samfunn mellom Lerici og Tellaro di Lerici.

Transport

Fiascherino ligger på grensen mellom Liguria og Toscana. For å komme seg hit med bil er det bare å kjøre langs motorvei A12 Geneva-Rosignano og ta avkjørselen ved Sarzana, og deretter følge skiltningen mot Lerici-Tellaro. Før dere ankommer Tellaro di Lerici, finner dere Fiascherino.

Herfra kommer dere lett videre til den stemningsfulle byen Tellaro, som star på listen over Borghi più belli d'Italia - altså de vakreste middelaldersbyene i Italia.

Dersom dere ankommer med tog er de nærmeste stasjonene Sarzana, S. Stefano Magra eller La Spezia, mens de nærmeste flyplassene er Genovas Cristoforo Colombo og Pisas Galileo Galilei.

Dersom dere ankommer med egen båt bes dere ta kontakt med følgende instans:
Ufficio Locale Marittimo di Lerici
Mazzini n. 23
19032 Lerici (SP)
Tel: 0187964545,
Fax: 0187964545
lerici@guardiacostiera.it

Dersom dere har bruk for en taxi kan disse bestilles på togstasjonene og i Lerici.

Bestill deres ferieovernattinger i Fiascherino di Lerici

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Fiascherino di Lerici og over hele resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Fiascherino di Lerici

Hva sier gjestene i Fiascherino di Lerici?

8,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 8 anmeldelser