Genovas Akvarium

Opplev det enorme akvariet

Genovas akvarium er en av de 5 største turistattraksjonene i Italia, og kan skryte av å ha flere millioner besøkende hvert år.

Akvariet ble bygget i tidsrommer 1989-1992 og ligger i "Porto Antico" - gamlehavnen i Genova. Det består av 48 basseng, derav fire av dem er oppført i havet og har to forskjellige utsiktsplattformer. I bassengene kan dere beundre delfiner, haier, skilpadder, blekkspruter og mange andre arter.

Utforsk det spennende havneområdet

Området rundt "Porto Antico" er i konstant utvikling, og i tillegg til akvariet finner dere også "La Biosfera" her; en stor kuppel rett over vannoverflaten. Kuppelen har blitt omgjort til en tropisk skog med mange forskjellige dyrearter som padder, krypdyr, insekter og fugler. "La Biosfera" henger sammen med akvariet. I havneområdet finner dere også den panoramiske heisen "Bigo" som svever opptil 40 meter over bakken. Herfra får dere en fantastisk 360 graders utsikt over Genova.

Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter og tips og råd dersom dere ønsker å besøke akvariet i Genova. Vi har over 15 års erfaring med reise i Italia, og hjelper dere gladelig med ferieplanleggingen.