Reiser til La Spezia

Bo på grensen mellom Toscana og Liguria, og utforsk berømtheter som Cinque Terre og Den liguriske riviera – og kulturbyene Pisa, Lucca og Genova.

La Spezia er en av Italias største havnebyer, og en stor del av den italienske flåten holder til her. Med sin beliggenhet på grensen mellom Liguria og Toscana utgjør La Spezia et strategisk godt utgangspunkt for å utforske begge de fascinerende regionene.

Fra La Spezia kan du på kort tid komme til de kunstneriske Cinque Terre, og til Nord-Toscanas flotte sandstrender og eksklusive badebyer, samt de store kulturbyene Pisa, Lucca og Genova, som alle ligger innenfor en behagelig kjøreavstand.

De fleste bruker byen som en base for å besøke Cinque Terre og Den liguriske riviera, men du vil se at La Spezia i seg selv også er en spennende opplevelse. Her er det en fin atmosfære, og byen byr på spennende severdigheter. La Spezia er en liten storby, eller en stor provinsby. På den store og brede havnepromenaden har du mulighet til å følge med på det travle havnelivet, og se på de mange skip og båter som kommer og går.

Du kan spasere i parken som ligger langs havnepromenaden, og i den livlige gågaten finner du et stort utvalg av butikker, hvor du kan rusle rundt sammen med de lokale. I La Spezia har du alle tenkelige muligheter for shopping, kulturopplevelser, "liv og røre" store deler av døgnet og gode bademuligheter.

Hotell, villa eller ferieleilighet?

Hos Escapeaway tilbyr vi mer enn 1500 ferieboliger i Italia, blant disse et bredt utvalg av håndplukkede hoteller, villaer og ferieleiligheter i Liguria.

Vil du gjerne bo i La Spezia, får du enkelt oversikt over tilgjengelige ferieboliger i og rundt byen ved å bruke søkemotoren ovenfor. Her finner du både ferieleiligheter ved havet, litt oppe i byen med utsikt over bukten, og sjarmerende villaer hvor dere kan være helt for dere selv. 

 

Å reise til La Spezia

Det er mange internasjonale flyplasser i Nord-Italia. Skal du feriere i La Spezia, er Pisa flyplass den nærmeste. Men også flyplassene i Genova og Parma er innenfor rekkevidde. Til disse flyplassene flyr selskaper som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian, og det er mulig å finne flyreiser til billige priser. 

Det er også god togforbindelse til La Spezia. Du kan ta toget hit fra Roma, Genova og Pisa, og du kan ta lokaltoget herfra til de nærliggende landsbyene i Cinque Terre. Kommer du med bil, kan du følge motorveien (A15) helt ned til kysten og La Spezia. 

Bestill ferieovernatting i La Spezia

Bruk søkemotoren over til å velge blant våre håndplukkede overnattingsmuligheter, som inkluderer hoteller, leiligheter, villaer, og B & B i La Spezia. Eller kontakt våre erfarne reiseeksperter med over 15 års erfaring med reiser i Italia, for råd. Send en e-post ved å bruke kontakt-linken på toppen av siden, eller bruk chat-boksen til venstre på siden. Du kan også ringe oss på nummeret du ser til høyre på siden. Vi ser fram til å hjelpe deg å få det meste ut av ferien din i La Spezia.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i La Spezia

Hva sier gjestene i La Spezia?

8,8
Gjesteanmeldelser
Basert på 34 anmeldelser