Reiser til Levanto

En av de mest innbydende og hyggelige kystbyene i Liguria er Levanto. Den lille byen med det innbydende sentrum og de fine sandstrendene ligger dessuten tett på det unike Cinque Terre. Book din reise til Levanto med Escapeaway i dag!

Levanto er med sin plassering på den mest uspolerte delen av den Italienske Riviera perfekt for en ferie med avslapning på stranden, som krydres med opplevelsesrike utflukter inn i naturparken Le Cinque Terre. Parkens fem berømte landsbyer er således alle innenfor din rekkevidde, enten om du tar toget eller vil vandre. 

Selve Levanto er også en sjarmerende, liten badeby, ikke minst takket være dens beliggenhet ved det azurblå havet omgitt av frodige fjell, olivenlunder og vingårder. Sammenlignet med mange av de andre, mer kjente feriebyene i regionen, føles Levanto mindre overbefolket og mer ekte italiensk. Det er en del av byens sjarm og gjør den til et godt reisemål, hvis du liker å feriere i fredelige omgivelser med spennende utfluktsmål i nærheten.

Du kan enkelt bruke det meste av ferien med bare å slappe av på den lange sandstranden, som er en av de beste på Riviera di Levante (den østlige Riviera fra Genova til La Spezia). De fleste som velger å reise til Levanto benytter dog byen som utgangspunkt for å utforske de idylliske middelalderbyene og den vakre naturen i området. Etter en opplevelsesrik dag kan du vende tilbake til Levanto for å slappe av på en av caféene nede ved vannet med et godt glass vin, slentre en tur på promenaden eller kanskje ta en dukkert før du setter deg til rette på en av byens restauranter.

Velkommen til Italia med Escapeaway, vi er spesialister på reiser til Levanto og andre reisemål i Liguria hvor du bor på håndplukkede hoteller på din ferie.

>> Les også om reiser til Portofino
>> Les også om kjør selv-ferie til Liguria

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Levanto

Hva sier gjestene i Levanto?

8,7
Gjesteanmeldelser
Basert på 62 anmeldelser