Reiser til Ventimiglia

Opplev nytt og gammelt i skjønn harmoni

Besøk Ventimiglia og la dere fascineres av kombinasjonen av nytt og gammelt; diverse historiske monumenter og arkeologiske utgravninger, men også moderne forretningsstrøk med spennende motebutikker, restauranter og kafeer. De to sidene av byen skilles av elven Roia.

Ventimiglia ligger nært Sanremo og Nice, og er et supert utgangspunkt for spennende dagsturer. Vi anbefaler å avlegge de botaniske hagene, "Giardini botanica Hanbury", en visitt, og ethvert besøk i denne livlige byen er ikke komplett uten å ha vært innom grottene La Grotta del Principe og La Grotta dei Fanciulli. Byen kalles ikke uten grunn "Italias vestlige port" da den ligger så nært franskegrensen, så her kan dere kombinere den liguriske Riviera med den franske Riviera på samme tur. Her kan dere oppleve sandstrender, klipper, rullesteinsstrand, historiske severdigheter og spennende internasjonale hendelser, som for eksempel La Battaglia di Fiori der karnevalsvogner dekket med blomster går i parade gjennom gatene.

Bestill deres ferieovernattinger i Ventimiglia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Ventimiglia og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Ventimiglia