Reiser til Bergamo

Bestill en reise til Bergamo med fly og hotell eller leiligheter

Velkommen til Bergamo - en by med mye å tilby i det selvbevisst Nord-Italia. Finn din reise til Bergamo med både fly, leiebil og håndplukket ferie hos Escapeaway Reiser.

De aller fleste som reiser til Bergamo flyplass bør faktisk ikke holde ferie i byen, men fortsette til reisemål som for eksempel storbyen Milano eller Gardasjøen.

Bergamo flyplass - Fly med Ryanair

Hvis du bruker Bergamo flyplassen når du reiser til Italia reiser du sikkert med Ryanair da lavprisselskapet står for ca. 95% av all trafikk til flyplassen. Med andre ord er Bergamo flyplass = Ryanair, og selskapet har her en av de største basene utenfor England med daglige flyruter til mer enn 50 flyplasser i Italia og andre europeiske land, deriblant Norge. I søkemotoren her på Escapeaway Reiser kan du bestille en pakkereise med Ryanair, du kan også velge å fly den ene veien til Bergamo og hjem igjen fra en annen flyplass f.eks. Bologna eller Milano.

>> Mer informasjon om Ryanair

Oppdag Nord-Italia - Bestill din leiebil i Bergamo

De aller fleste som reiser til Bergamo flyplass leier også en bil, så det er en god idé å bestille leiebilen din hjemmefra for å unngå å stå for lenge i kø. Det er også verdt å merke seg at mange leiebilselskaper på flyplassen ofte er utsolgt for de mindre bilmodellene i høysesongen. Som nevnt tidligere bruker mange Bergamo flyplass når de reiser til andre destinasjoner, f.eks. Gardasjøen, og her er det absolutt enkleste å leie en bil som du også har tilgjengelig i ferier for utflukter i området - da kan du f.eks. få med deg verdenskjente byer som Verona og Venezia i tillegg til alt annet du opplever på ferien din.

Hvis du bestiller en pakkereise med fly og hotell vil du automatisk bli tilbudt bilutleie, og hos Escapeaway Reise samarbeider vi kun med anerkjente utleiefirmaer som f.eks. Avis, Hertz og SIXT bilutleie.

>> Bestill en billig leiebil på Bergamo Flyplass

Bestill reisen din til Bergamo på nettet, det er enkelt og billig.

Du finner billigst mulig pris på reisen din til Bergamo hvis du bestiller på nettet, noe som er både enkelt og trygt. Reisesøkemotoren sammenlikner priser for fly og hotell, og du kan sette sammen turen akkurat slik du vil, vi tilby gratis avreisedag og reiselengde på alle reiser. Husk at en pakkereise betyr at du er dekket av reisegaranti og pakkereiseloven. Trenger du hjelp eller ønsker du å få reisetips og råd til utvalgte hoteller til ferien din er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig service.

Mer informasjon til din reise til Bergamo

Bergamo ligger ved foten av Bergamo Alpene i regionen Lombardia i Nord-Italia. Med ca. 120.000 innbyggere er det den fjerde største byen i Lombardia og den nest mest besøkte byen i regionen, bare overgått av regionens hovedstad Milano. Byen har også en av Italias tre mest besøkte flyplasser, kjent som Milan Bergamo Airport, med mer enn 11 millioner passasjerer i året.

Byen er delt inn i to deler; en "lav" byen (Bergamo Bassa) og en høytliggende bydel (Bergamo Alta), som er knyttet sammen av en flott, gammel taubane kalt Funicolare.

I den lave delen av byen som strekker seg langs elven Morla, vil du finne mange palasser og museer, samt en rekke gode restauranter og butikker; men generelt er denne lave delen av byen ikke fullt så interessant å spasere rundt i som den høye delen av byen, ettersom det er flere vanlige moderne bygninger her og mer trafikk.

I den høye delen av byen finner du et vakkert middelaldersentrum med gamle festningsanlegg og forsvarsverk, inkludert Rocca di Bergamo som dateres tilbake til 1331-36 og ligger på Sant'Eufemio bakken, og de såkalte venetianske murene fra 1561 som er 6,2 km lange, og som engang omsluttet hele Bergamo Alta.

Andre nevneverdige severdigheter er palasset Palazzo Nuovo, som i dag huser biblioteket Angelo Mai; den vakre kirken Cappella Colleoni, som ble bygget mellom 1472 og 1476, og er et mesterverk fra den italienske renessansen; katedralen Duomo di Bergamo, som er dedikert til byens skytshelgen Alexander av Bergamo; og Piazza Vecchia, som er bygget på toppen av et gammelt romersk forum og i dag utgjør selve hjertet av den høye byen med sine historiske bygninger og mange gode kaféer.

Det er også gode utfluktsmuligheter fra Bergamo, blant annet til regionens hovedstad Milano som ligger knappe 40 kilometer fra byen. Du kan også velge å gå på en fottur i Bergamo Alpene som begynner like nord for byen, eller i de to vakre norditalienske innsjøene Comosjøen og Iseosjøen, som ligger ca. 30 km fra byen.

>> Få mer informasjon om en ferie i Bergamo her

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Bergamo