Nye hoteller i Italia

Hos Escapeaway reiser vi konstant rundt i Italia for å finne nye hoteller, villaer og ferieleiligheter. I denne listen har vi samlet et utvalg av nye feriehus i vårt program, men du finner naturligvis alle nyhetene i hele Italia når du søker etter priser og ledige feriehus i søkemotoren. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt der vi informerer om nye feriehus – ofte med nyhetsrabatter!

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se nyhetene på noen av våre mest populære reisemål.

 • Italia, Sicilia, Sampieri
  Bo i en privat villa på Sicilia, med vakker innredning og hage med utsikt til havet. Adgang til felles basseng og strender. I nærheten er det flere interessante steder å besøke.
 • Italia, Campania, Conca Dei Marini
  Et luksushotell for voksne med enestående utsikt og wow-faktor. Her serveres også utsøkt, lekker mat, og du kan nyte solen på første rad.
 • Italia, Veneto, Bardolino
  Hotell som passer for deg som vil være ett par netter ved Gardasjøen og Bardolino.
 • Italia, Lombardia, Menaggio
  Oppdag Comosjøen og bo i vakkert innredede leiligheter i Menaggio. Nær vannet, restauranter og butikker – og med mange utfluktsmuligheter i nærheten.
 • Italia, Veneto, Garda
  Moderne leiligheter rett utenfor byen Garda. I tillegg til å være et komfortabelt bosted med balkong eller terrasse, er det også et basseng her.
 • Gjesteanmeldelser 9,6
  Italia, Toscana, Pieve al Toppo
  Ferieleiligheter på landsbygda i det sørlige Toscana, med interessante severdigheter og byer i nærheten. Stor hage med basseng, eget kjøkken og felles grillplass.