Nye hoteller i Italia

Hos Escapeaway reiser vi konstant rundt i Italia for å finne nye hoteller, villaer og ferieleiligheter. I denne listen har vi samlet et utvalg av nye feriehus i vårt program, men du finner naturligvis alle nyhetene i hele Italia når du søker etter priser og ledige feriehus i søkemotoren. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt der vi informerer om nye feriehus – ofte med nyhetsrabatter!

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se nyhetene på noen av våre mest populære reisemål.

 • Italia, Nord-Italia, Veneto, Bardolino
  8,2
  Meget bra
  953 anmeldelser
  Hotel Maximilian ligger utenfor den livlige byen Bardolino langs den østlige bredden av Gardasjøen. Hotellet tilbyr en avslappet atmosfære og har både et svømmebasseng hvor du kan bade og en restaurant hvor du kan sette deg ned for å prøve den ... lokale maten. Les mer
 • Italia, Nord-Italia, Veneto, Marinella
  9,0
  Fantastisk
  162 anmeldelser
  La Casa Gioconda ligger på landsbygda i det nordøstlige Italia, men samtidig bare 10 minutters kjøring fra strendene i Bibione. Leilighetene tilbyr en gård omgitt av vakre grøntområder. I hagen finner man et svømmebasseng.
 • Italia, Toscana, Lucca
  Ta med deg hele familien eller en gruppe venner ut på landet ved Lucca i Toscana. Her bor du midt imellom den sjarmerende byen og det vakre havet. Villaen har plass til 10 personer og har basseng i hagen.
 • Italia, Nord-Italia, Friuli, Buttrio
  Le Fucine Hotel ligger sør for Udine i det nordøstlige Italia. Her ønskes du velkommen til et moderne hotell i vakker arkitektur hvor alle detaljer tatt i betraktning for å kunne tilby deg en ferie med gjestfrihet og velvære.
 • Italia, Sør-Italia, Campania, Sant'Angelo
  Roccobarocco Boutique Hotel ligger rett ved havet i Sant'Angelo, Ischia. Hotellet tilbyr vakkert dekorerte rom og en restaurant med terrasse hvor gjestene kan nyte både frokost og middag.
 • Italia, Sør-Italia, Sicilia, Campofelice di Roccella
  9,3
  Fantastisk
  1924 anmeldelser
  Dette All Inclusive-hotellet ligger på den nordlige kysten av Sicilia, og tilbyr fasiliteter for hele familien. Det finnes flere bassenger og restauranter samt et spa- og velværeområde. Det er bare 15 minutter med bil til Cefalù.