Nye hoteller i Italia

Hos Escapeaway reiser vi konstant rundt i Italia for å finne nye hoteller, villaer og ferieleiligheter. I denne listen har vi samlet et utvalg av nye feriehus i vårt program, men du finner naturligvis alle nyhetene i hele Italia når du søker etter priser og ledige feriehus i søkemotoren. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt der vi informerer om nye feriehus – ofte med nyhetsrabatter!

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se nyhetene på noen av våre mest populære reisemål.

 • Italia, Nord-Italia, Friuli, Duino-Aurisina
  Falisia A Luxury Collection Resort & Spa, Portopiccolo er en vakker, luksuriøs resort med gode fasiliteter som spaavdeling, bar, resturant og svømmebasseng. Resorten har vakker beliggenhet ved vannet og havnen.
 • Italia, Sør-Italia, Sicilia, Palma di Montechiaro
  Opplev en autentisk del av Sicilia, på en gård som produserer olivenolje. Vakre rustikke rom, familiær stemning, matlagingskurs og et herlig basseng med utsikt.
 • Italia, Lazio, Roma
  Bo i det gamle Monti-kvarteret i Roma, sentralt i byens historiske sentrum, nær shopping og historiske severdigheter som Colosseum og Piazza Venezia.
 • Italia, Nord-Italia, Veneto, Lazise
  Residence Corte San Carlo består av populære leiligheter med topp komfort og romantiske detaljer. I tillegg bor du tett på sjøen og vidunderlige Lazise, som ligger på den østlige siden av Gardasjøen.
 • Italia, Nord-Italia, Lombardia, Gardone Riviera
  Et hotell i Gardone Riviera med vakker beliggenhet og utsikt over Gardasjøen. Nyt en romantisk atmosfære, slapp av ved svømmebassenget og oppsøk den vakre naturen i omgivelsene. På hotellet finnes spa, treningsrom og en resturant som serverer ... italienske klassikere. Les mer
 • Italia, Toscana, Trequanda
  Cignella er et populært overnattingssted med en rolig og naturskjønn beliggenhet og høyt komfortnivå. Som gjest kan du nyte godt av en stor hage og et behagelig utendørsbasseng.