Nye hoteller i Italia

Hos Escapeaway reiser vi konstant rundt i Italia for å finne nye hoteller, villaer og ferieleiligheter. I denne listen har vi samlet et utvalg av nye feriehus i vårt program, men du finner naturligvis alle nyhetene i hele Italia når du søker etter priser og ledige feriehus i søkemotoren. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt der vi informerer om nye feriehus – ofte med nyhetsrabatter!

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se nyhetene på noen av våre mest populære reisemål.

 • Italia, Sør-Italia, Sicilia, Piazza Armerina
  Et lite B&B med bare fire rom og en frodig hage, der du kan spise dagens første måltid. Her bor du i nærheten av flere lokale severdigheter og kan spasere til restauranter og barer. Rommene er koselig innredet i en stil som kombinerer det moderne ... og rustikke. Les mer
 • Italia, Tramonti
  Bo blant vakre grøntområder på dette agriturismo-et som ligger en kort biltur fra byene på Amalfikysten. Her kan du bo både i rom og leiligheter. Stedet har også en campingplass og restaurant som serverer gode lokale retter.
 • Italia, Giovinazzo
  Et enkelt B&B med bare 3 rom som hylles for sitt fine vertskap. Her bor du sentralt i Giovinazzo i Puglia, og du kan spasere til stranden på bare 10 minutter. Hotellet ligger nær flere restauranter og du kan kjøre til regionens hovedstad, Bari, ... på cirka 30 minutter. Les mer
 • Italia, Sør-Italia, Campania, Sorrento
  Et innbydende hotell med varm og familiær atmosfære som blant høydene utenfor Sorrento og her får du vakkert utsyn over land og havet. Her bor du på et adskilt sted og har flere terrasser du kan bruke, samt en restaurant. Det tar cirka 10 minutter ... å kjøre til Sorrento og havet. Les mer
 • Italia, Sør-Italia, Puglia, Bari
  Et moderne hotell med spa, restaurant og bar som ligger i boligområdet Poggiofranco, rett utenfor Baris sentrum. Du når Bari etter 10 minutter i bil, samt stranden på 20 minutter. Her bor du på et godt utgangspunkt for utflukter i området.
 • Italia, Sør-Italia, Campania, Furore
  La Vela B&B ligger på en helling ved Furore på Amalfikysten og har vakker utsikt utover havet. Her bor du i enkelt innredede rom med delt eller eget bad. Pensjonatet serverer frokost på takterrassen hver morgen.