Brindisi Flyplass

Brindisi Flyplass

Brindisi Flyplass - offisielt Aeroporti di Puglia A.p.A (flyplasskode BDS) - ligger på nordkysten av Italias støvelhæl like ved havnebyen med samme navn. Flyplassen som offisielt heter Aeroporto del Salento har en god beliggenhet for deg som vil utforske Italias eksotiske region, Puglia.

20. november 2016 - Vær oppmerksom på at vi holder på å oppdatere alle sider med informasjon om flyplasser, så det kan mangle diverse informasjon i teksten nedenfor.

Flyseskaper

Tross sin beskjedne størrelse benyttes flyplassen Brindisi av en rekke flyselskaper, hvor særlig lavprisselskaper som Ryanair og easyJet tiltrekker seg mange turister.

Flyruter

Det er en del innenriksflyvninger fra Brindisi Flyplass, men utover det er det også tallrike internasjonale forbindelser. Ryanair flyr for eksempel hit fra Stansted, London, hvor det også er forbindelser til Norge. Du kan med en enkel mellomlanding fly med flere andre flyselskap til Brindisi flyplass.

Lokal transport

Det er bare 3 kilometer fra flyplassen inn til Brindisi med bybussen. Du kan kjøpe billetter i ankomsthallen. Bussen stopper nært togstasjonen om du skal videre med tog. Utover det er det også gode bussforbindelser til den vakre byen Lecce som ligger knapt 50 kilometer mot sør-øst; områdets mest populære feriemål . Taxiene finner du like utenfor ankomsthallen.

Bilutleie

Mange feriereisende fortsetter med leiebil fra flyplassen for å ha mer frihet til å utforske det sørlige Italia i sitt eget tempo.

>>Les mer om bilutleie på Brindisi flyplass.

Andre fasiliteter på flyplassen

Det er et begrenset utvalg av spisesteder og butikker, men du finner de grunnleggende fasilitetene du kan forvente på en liten moderne flyplass.

Adresse

Aeroporti di Puglia A.p.A
Viale Enzo Ferrari
70128 Palese Bari, Apulien, Italia

Flyplasskode BDS

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her.

Se flyplassens beliggenhet på kart