Tilbudsreiser og restplasser til Italia

Har du lyst til å reise på en billig ferie til Italia så raskt som mulig? Søk her og finn restplasser til Italia hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Vi byr på tilbudsreiser både som kjør-selv-reiser eller pakkereiser hvor både opphold, flyreise og leiebil er inkludert i prisen.

Du kan også se flere restplasser og tilbudsreiser til Italia, og på reiser til andre reisemål i land som Portugal, Spania og Hellas, i oversikten over reisetilbud. Escapeaway er spesialister på utvalgte ferieboliger og hoteller, noe du kan lese mer om under kundeservice eller reisetemaer. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev hvor vi informerer om gode tilbud og nye reiser.

Se alle tilbudsreiser nederst her på siden eller les mer om alle reiser til Italia. I skjemaet nedenfor kan du søke på alle destinasjonene som er mulige å nå med bil fra Norge. Kanskje du gjør et kupp! Prisene som vises er øyeblikkspriser basert på siste oppdatering av online-prisene. Alle prisene er vist pr. person v/ 2 personer. I mange feriehus kan man være mer enn 2 personer, og i disse tilfellene kan du justere søket ditt når du har klikket på prisen. Vi tar forbehold for utsolgte feriehus. 

Kart over Italia

Populære hoteller i Italia

Italia, Sør-Italia, Sicilia, Scillichenti
  • Nærmeste flyplass: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Lazio, Roma
9,1
Fantastisk
849 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Italia, Sør-Italia, Sicilia, Mongiove
9,3
Fantastisk
515 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 171 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Tilbudsreiser, restplasser, last minute-ferie - kjært barn har mange navn

Tilbudsreiser er egentlig et fenomen fra "gamle dager" da charterselskapene solgte de siste billettene på flyplassen noen få timer før avreise, og "fenomenet" tilbudsreise brukes fortsatt ofte den dag i dag. Men den nye online-teknologien som reisebyråene og hotellene bruker i dag har gjort at det veldig sjelden er snakk om en "ordentlig" tilbudsreise, noe som betyr at det er mer passende å kalle disse reisene for restplasser - altså ledige hotellrom som ikke har blitt solgt. Dette skjer stadig oftere da flere hoteller og ferieleiligheter nå har gratis avbestilling, noe du naturligvis også finner hos Escapeaway. Flyselskapene selger heller ikke tilbudsreiser lenger, og justerer prisene deres flere ganger daglig etter utvalg og etterspørsel, akkurat som hotellene.

Bestill en reise til Italia med fly, feriebolig og evt. leiebil

Tast inn dine ferieønsker i søkemotoren og du finner enkelt en fleksibel tilbudsreise til Italia som passer deg og dine planer. Velg mellom avreise fra Oslo, Torp, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim eller Tromsø lufthavn - vi søker etter billige restplasser blant flybilletter fra alle flyselskaper og kombinerer med utvalgte hoteller i Italia med kun gode anmeldelser. Du får dermed en pakkereise sikret av Reisegaranti til nettets beste pris. 

>> Les også om tilbudsreiser og restplasser til Roma 
>> Les også om tilbudsreiser og restplasser til Gardasjøen