Romantisk ferie i Italia

Kan du forestille deg et mer romantisk sted å feriere i hele verden enn Italia? Ikke vi heller! Italia er så romantisk at Shakespeare valgte å la sine teaterstykker utspille seg her. Bare tenk på mesterverket Romeo og Julie. Escapeaway har de beste hotellene for romantisk ferie på de vakreste stedene. 

I dag valfarter forelskede par til Julies balkong i Verona, eller gondolene i Venezia. Italias hyggelige middelalderbyer oser simpelthen av romantikk med de rustikke husene, små fortauskafeene og intime restaurantene. Og en kjøretur ut i det kuperte landskapet – kanskje med en piknik i vinmarkene – og et opphold på en hyggelig vingård, gjør den romantiske ferien komplett. Det er mye som bidrar til den romantiske stemningen i Italia, deriblant de mange gamle og godt bevarte bygningene som gir fornemmelsen av historiske vingeslag. Legg så til den utrolig vakre naturen, italienernes velutviklede estetiske sans, den fantastiske maten og vin i verdensklasse, så er det ikke rart av romantikken får god grobunn i Italia. 

Våre Escapeaways ligger alltid i vakre, romantiske omgivelser hvor dere får fred og ro til å nyte hverandres selskap, og vi kan med god samvittighet anbefale en romantisk ferie i Italia. Det er vanskelig å forestille seg noe bedre sted å tilbringe ferien i tosomheten. 

>> Her kan du reise til Italia med Escapeaway

La kjærligheten blomstre på en romantisk ferie i Italia

Her har vi valgt ut de mest sjarmerende reisemålene og de leilighetene, hotellene, bed and breakfasts og pensjonatene som har best standard – både når det gjelder rom og service.

Dra på en romantisk ferie i en yndig, liten fiskerlandsby med smale gater og skjeve hus, eller hva med en tur ut på landet, der dere kan bo blant marker og bønder, omkranset av ekte, italiensk sjarm? Et bord for to, rutete duk og en flaske iskald Spumante. Her kan du la kjærligheten blomstre i fred og ro uten forstyrrende elementer. Husk å skru av telefonen!

Escapeaways spesialitet

Vi i Escapeaway kjenner Italia bedre enn våre egne bukselommer, og har full kontroll på reiser til Italia. Vi har formidlet ferieboliger i Italia i over 15 år, og har et inngående kjennskap til de stedene vi sender våre gjester. Blant våre 1400 ferieleiligheter, hoteller og feriehus har vi her håndplukket en rekke helt spesielle gjemmesteder som passer perfekt for dere som ønsker en ferie i kjærlighetens navn.

Bruk søkemotoren ovenfor, vi har allerede lagt inn et lite filter slik at dere kun ser det beste av det beste. Ring, mail eller chat med oss hvis du vil vite mer, så hjelper vi dere med å skreddersy den perfekte opplevelsen for dere.

>> Se også våre utvalgte hoteller under "Perfekt for voksne"
>> Se en rekke sjarmerende og romantiske hoteller

Kart over Italia

Populære hoteller i Italia

Italia, Nord-Italia, Piemonte, Gabiano
8,8
Meget bra
86 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 59 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Toscana, Lucca
9,3
Fantastisk
793 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 35 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje
Italia, Nord-Italia, Liguria, Moneglia
8,6
Meget bra
210 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 130 m
  • Internettilgang / WiFi