Reiser til Furci Siculo

Furci Siculo ligger på den joniske kysten omtrent 35 kilometer sør for Messina. Til sammenligning er Furci Siculo bare en liten by med rundt 3200 innbyggere. Byens geografiske utvikling har naturlig nok vært begrenset av beliggenheten mellom to elver som renner ut i havet her. Til tross for sin relativt beskjedne størrelse er det rikelig med liv i Furci Siculo – spesielt nede på kystpromenaden og stranden.

Er det en avslappende strandferie du er ute etter, hvor du bor rett ved kilometerlange strender, er det nærliggende å reise til Furci Siculo. Strendene her på den nordøstlige delen av Sicilia består av grov sand og små rullesteiner, så det asurblå havet er innbydende og klart. Du er selvfølgelig ikke begrenset til stranden rett ved Furci Siculo, men kan også enkelt flytte litt sørover til nabobyen Santa Teresa di Riva eller nordover til Roccalumera.

Bortsett fra at elvene, som om sommeren typisk for det meste er tørkede elveleier, danner et naturlig skille, fremstår disse byene mer eller mindre som én langstrakt kystby. Derfor vil du på en tur til Furci Siculo ha alt du kan ønske deg av restauranter, barer og shoppingmuligheter innen kort avstand.

Strandferie krydret med utflukter

Vil du ikke nøye deg med å sole deg og bade hele ferien, har du gode muligheter til å krydre reisen med spennende utflukter. For eksempel er det bare rundt 20 kilometer til Taormina, et av Sicilias mest kjente reisemål. I tillegg til idylliske strender er den kjent for sin vakre beliggenhet på toppen av en klippe med en fantastisk utsikt over Naxos-bukten, samt sine spennende kulturelle og historiske severdigheter som det antikke greske teateret.

På en tur til Furci Siculo har du også en åpenbar sjanse til å komme tett på øyas største attraksjon – bokstavelig talt. Det er også nær østkysten av Middelhavsøya den enorme vulkanen Etna ligger. På en dagstur kan du utforske nasjonalparken rundt vulkanen eller til og med komme ganske nær selve krateret på guidede turer.

Med Escapeaway kan du enkelt bestille din reise til Furci Siculo med mulighet for å velge avgang fra flyplassen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Vår smarte søkemotor sjekker hele tiden nettet etter de beste prisene på rutefly, som du deretter kan kombinere med hotellene vi har valgt ut i Furci Siculo. Bestiller du en slik kombinert pakkereise dekkes det selvsagt av Rejsegarantifondet.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Furci Siculo