Agrituristica Castiglioncello

Escapeaways vurdering

5 anmeldelser
9,1 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

På Agriturismo Castiglioncello finnes kun fire leiligheter, som er enkelt innredet , men som har fasiliteter som hårføner, kaffe/tekoker, kjøleskap, fryser, WiFi, vifter, aircondition og myggnett. Boenhetene som heter Cannicciaia, Ciliegio, Alloro og Noce har mikrobølgeovn. Ciliego og Noce har også oppvaskmaskin. Det finnes ett dobbeltrom, som heter Oliva. 

Alle leilighetene og rommet har reservert uteplass med bord og stoler ved pergolaen. 

Leiligheten som heter Cannicciaia har ett soverom og er fordelt over to etasjer. I første etasje ligger en stue med kjøkkenkrok og baderom med toalett og dusj. Soverommet, som ligger i andre etasje, har dobbeltseng.

Leiligheten som heter Noce har ett soverom og ligger i første etasje. Leiligheten har en stue med kjøkkenkrok som er utstyrt med oppvaskmaskin, soverom med dobbeltseng og to enkeltsenger samt baderom med toalett og dusj. 

Leiligheten som heter Ciliegio har ett soverom og ligger i første etasje. Leiligheten har en stue med kjøkkenkrok og soveseng (egner seg best for barn under 12 år), soverom med dobbeltseng og enkeltseng og baderom med toalett og dusj. 

Leiligheten som heter Alloro har to soverom og går over to etasjer, hvorav inngangen ligger i andre etasje. I andre etasje ligger ett soverom med dobbeltseng, ett soverom med to enkeltsenger og baderom med toalett og dusj/badekar. Én trapp opp ligger et loft med skråtak. Her finner du et åpent rom med lavt tak og kjøkkenkrok med to kokeplater, lite kjøleskap og to soveplasser.

Dobbeltrommet, som heter Oliva, har et lite kjøleskap og privat baderom med dusj. 

 

 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Agrituristica Castiglioncello. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via di Castiglioncello, 21 - Migliana
59025 Cantagallo (PO)

Koordinater

Latitude: 43.9841
Longitude: 11.1064

Hva sier gjestene om Agrituristica Castiglioncello?

9,8
Søren, Svendborg

En Perle.

Flott sted, med mulighet for total avslapning. Et meget vennlig og innbydende vertspar. En super god restarant, med god mat.
8,8
Ida, Freja, Bjarne og Karina fra Skjern

Vakkert og nydelig sted

Vi elsket utsikten over fjellene fra 'vår `helt egen' plass. Vertsparet Luca og Shital er herlige mennesker som i tillegg til å lage fantastisk mat er søte og hjelpsomme...
6,8
Andreas Bo, København S

Et autentisk stykke Italia

Castiglioncello er et deilig, gjennomført autentisk og lekkert sted. Vertene Shital og Luca er nøkkelen til opplevelsen - de har stelt med stedet i over 20 år,...

Slik kan du reise

Hos Escapeaway vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer

Lignende hoteller

Italia, Toscana, Rufina
 • Nærmeste flyplass: 55 km
 • Avstand til sentrum: ca. 3.6 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Toscana, Palaia
 • Nærmeste flyplass: 38 km
 • Avstand til sentrum: ca. 2.5 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Toscana, Gambassi Terme
 • Nærmeste flyplass: 55 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Reisemål Toscana

Vis flere

Andre hoteller Cantagallo