La Valle dei Castagni

Escapeaways vurdering

72 anmeldelser
9,5 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

La Valle dei Castagni er ikke tilgjengelig for øyeblikket

La Valle dei Castagni er ikke en del av Escapeaways program for øyeblikket.

Kart og avstander

Leilighetene er rustikke og pent innredet. Enkelte leiligheter har trapp opp til et soveloft. 

Alle leilighetene har en kjøkkenkrok med blant annet mikrobølgeovn, spisestue, kjøleskap og diverse kjøkkenfasiliteter, for eksempel vannkoker. Leilighetene har dessuten privat bord og stoler, enten foran døren eller ved foten av trappen som fører opp til leiligheten. Det står bord og stoler i et felles gårdsrom. For én gangs skyld kan vi også love at madrassens kvalitet er av høy kvalitet. Det er også felles vaskemaskin tilgjengelig, som kan benyttes mot betaling. 

La Dolce Vita på cirka 80 kvadratmeter kan ta 4+2 personer og ligger i første etasje i villaen fra 1700-tallet. Steinvegger og den tradisjonelle toskanske stilen bidrar til en rustikk følelse. I villaen finnes et romslig kjøkken og en stue med soveseng for to personer, to baderom med dusj, ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to enkeltsenger. Fra begge soverommene kan du enkelt nå bla. svømmebassenget og grillområdet. Leiligheten har en privat, møblert terrasse.

Roseto på cirka 55 kvadratmeter kan ta 2+2 personer og ligger i andre etasje. Roseto består av en stue og sovesofa for to personer, stue med to sovesofaer som hver tar én person, loft med dobbeltseng og baderom med badekar og toalett. Leiligheten har bord og stoler nedenfor trappen. 

Tulipano på cirka 70 kvadratmeter kan ta 4+2 personer og ligger i andre etasje. Tulipano består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa for to personer, to soverom med dobbeltseng og enkeltseng samt to baderom med dusj og toalett. Eierne bor selv i første etasje.

Ortensia på cirka 55 kvadratmeter kan ta 2+1 personer og ligger i andre etasje. Ortensia består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa for to personer, soverom med dobbeltseng og hems med to enkeltsenger samt to baderom med dusj og toalett. Leiligheten har en liten terrasse foran døren med plass til to personer, men det finnes flere bord og stoler i hagen nede på gårdsplassen. 

Villaen på cirka 350 kvadratmeter kan ta 18 + 2 personer. Hvis du leier hele stedet (hele Borgo), får du et stort høykvalitetskjøkken, spisestue, stor hage med utemøbler og grillplass, bioinnsjø, 30 hektar med naturpark og privat tilgang til elven.  

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på La Valle dei Castagni. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • 2 eller flere soverom
 • Mulighet for privat basseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Val Di Forfora 74 (Strada Provinciale 34 km 5,5)
51017 Pescia (Pistoia)

Koordinater

Latitude: 43.9690
Longitude: 10.7362

Hva sier gjestene om La Valle dei Castagni?

8,6
Peter, Lille Skensved

Deilig sted

Vi hadde en fantastisk ferie hos Lisa og Roberto! Hyggelig og meget autentisk sted som ligger på fjellet der det sjelden kjørte en bil forbi...
10,0
Flemming, Albertslund

10,0
Tina Balslev, Aabybro

Hyggelig og familiært

Fantastisk hyggelig.

Slik kan du reise

Hos Escapeaway vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer

Lignende hoteller

Italia, Toscana, Capraia e Limite
 • Nærmeste flyplass: 25 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi
Italia, Toscana, Bucine
 • Nærmeste flyplass: 79 km
 • Avstand til sentrum: ca. 4.6 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Toscana, Castellina in Chianti
 • Nærmeste flyplass: 58 km
 • Avstand til sentrum: ca. 4 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Reisemål Toscana

Vis flere

Andre hoteller Marliana