Borgo di Colleoli

Offisiell kategori

Vår vurdering

84 anmeldelser
9,0 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Et hotell med sjarm og karakter

Kart og avstander

De 68 leilighetene er alle utstyrte med aircondition, mikrobølgeovn, satellit-TV med DVD-spiller, vannkoker og hårføner. I fellesområdene (restaurant, enoteca og resepsjon) er det Wi-Fi, som også fungerer i de fleste leilighetene, men på grunn av de gamle, tykke veggene når ikke signalene frem overalt.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Borgo di Colleoli. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Hotellbar
  • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Località Colleoli
56036 Palaia (PI)

Koordinater

Latitude: 43.6201
Longitude: 10.7564

Hva sier gjestene om Borgo di Colleoli?

10,0
Trude Helen, Rådal

Fantastisk ferie resort

Vi var her fra lørdag til mandag og fikk med oss både grill aften og utendørs opera. Fine, rene og ikke minst kjølige nok rom gjorde at nattesøvnen også ble per...
8,5
Zara, Vänersborg

En fantastisk tur! Gå her!

Vi er en familie med to barn, 7 og 10 år gammel. Vi er veldig fornøyd med våre 6 netter på Borgo di Colleoli. Fantastisk vakkert miljø og utsikt fra leiligheten...
9,7
Peter, Svendborg

Fint og trygt sted i Toscana

Vi hadde en deilig høstferie. Personalet var meget hjelpsomme og det var styr på tingene. Deilig at det var to bassengområder.

Slik kan du reise

Hos Escapeaway vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Reisemål Toscana

Vis flere