Reiser til Caorle

Den lille perlen Caorle er en sjarmerende by med et hyggelig, historisk sentrum. Her kan du spasere rundt i de smale gatene og smugene som munner ut i små torg og sole deg på to gode sandstrender. Book en reise til Caorle med Escapeaway i dag og bo på utvalgte hoteller med gode anmeldelser.

Det er enkelt å forstå at Caorle er et av reisemålene vi har flest tilbakevendende gjester til langs denne kyststrekningen. Et koselig, lite sentrum med fargeglade hus, trange gater der forlokkende dufter av hjemmelaget mat sprer seg i luften, to fine sandstrender og en herlig strandpromenade kan nok friste hvem som helst. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er – Caorle er et klassisk familiested der både barn, foreldre og besteforeldre trives like godt. Et opplagt reisemål for hele familien!

Selv om det er om sommeren byen får flest tilreisende på besøk, er det mange fastboende i Caorle. Dette bidrar til at restaurantene og fornøyelsene lever opp til en høy standard. Det ligger et stort utvalg av restauranter i ulike prisklasser i Caorle. Resturantene har ofte fisk og skalldyr på menyen, men det finnes også flere pizzeriaer og steder som serverer tradisjonelle, italienske retter. Isbarer, vinbarer og kafeer med uteservering bidrar til bybildet, sammen med butikker av forskjellige slag.

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Caorle er en stemningsfull by der dere kan koble av og nyte tilværelsen, men også benytte dere av et godt aktivitetstilbud. Prøv de forskjellige vannsportene på stranden eller ta med barna til badelandet. Golf-interesserte reisende kan besøke Pra delle Torri, og de fleste finner noe fint på det folkelige markedet som kommer til byen hver lørdag. Her finner du med andre ord alt mellom himmel og jord!

Det er flere velfylte og rimelige dagligvarehandler i og rundt Caorle, og glem ikke at dere kan handle fersk fisk nede ved havnen når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Caorle skiller seg  fra andre byer på denne strekningen langs Adriaterhavet, også kjent som "Lidoen". Her finnes nemlig ikke bare sol, strand og sand, men også en sjarmerende, gamle bykjerne i typisk italiensk stil. Bestill reisen til Caorle med fly og leiebil her hos Escapeaway.

Dra på spennende utflukter

Lagunen, som ligger nord for Caorle, er et opplagt utfluktsmål hvis dere vil dra på båttur. Selveste Ernest Hemingway ble betatt av stemningen i området og skrev om det i boken "Across the River and Into the Trees". I tillegg kan dere besøke den verdenskjente kanalbyen Venezia, enten til lands eller vanns. Hvis dere kjører til Punta Sabbioni kan dere parkere bilen og ta fergen over til Markusplassen - enkelt, greit og direkte.

En annen hyggelig utflukt vi kan anbefale er en tur til badebyen Lido di Jesolo, hvis hovedgate forvandles til Europas lengste gågate på kveldstid, med butikker, kaféer og restauranter.

Det er forøvrig mye mer å se og oppleve i området. Besøk den vidunderlige byen Treviso, Padova med sin flotte domkirke, eller hva med Romeo og Julies Verona? Vi kan også anbefale å avlegge vindistriktene Prosecco og Valpolicella en visitt, der det kryr av vingårder der dere kan kjøpe med smakfulle flasker hjem.

>> Les også om bilferie til Caorle her

Hoteller i Caorle

Mer informasjon om din reise til Caorle

Caorle, som ligger i Veneto-regionen i det nordøstlige Italia, er et populært reisemål hele året rundt på grunn av byens sjarmerende sentrum med mange gode restauranter og små, koselige smug. Likevel er det om sommeren at byen virkelig våkner til liv og befolkes av både italienske og utenlandske besøkende, som strømmer til byen med sine to flotte strender og sin vakre promenade.

Med Escapeaway kan du enkelt booke en problemfri og sikker reise til Caorle, med mulighet for avreise fra flere norske byer. Den smarte søkemaskinen støvsuger hele tiden internett for de beste prisene på flybilletter med rutefly og setter dem sammen med våre utvalgte hoteller og ferieboliger i Caorle. Vi samler alt sammen i én pakkereise med reisegaranti, slik at du får det beste av begge verdener. Tilføy en leiebil til pakken og få den beste opplevelsen når du kommer frem.

I sentrum av byen finner du mange gode restauranter i alle prisklasser, samt pizzeriaer, iskrem butikker, vinbarer og kafeer. Mange av restaurantene har fokus på sjømat, som sterkt kan anbefales. Det er også mange dagligvarebutikker og shoppingmuligheter og et marked som kommer til byen hver lørdag, hvor du kan finne (nesten) alt mellom himmel og jord.

På byens to flotte strender kan du sole deg, bade og praktisere ulike typer vannsport, hvis du liker slike aktiviteter. For de yngste badegjestene er det også en vannpark, der de kan utfolde seg i. Hvis du er interessert i golf og trenger litt fysisk aktivitet, kan du ta til det nærliggende Pra delle Torri, hvor det er en god golfbane. Du kan også velge å ta en båttur til lagunen nord for Caorle eller en dagstur til storbyen og den regionale hovedstaden Venezia, som tilbyr et vell av historiske og kulturelle attraksjoner.

Andre anbefalte reisemål for en dagstur er:

  • Badebyen Lido di Jesolo
  • Den vakre, lille byen Treviso, som ofte kalles "det lille Venezia" på grunn av de mange kanalene og det gamle bysentrum
  • Verona, som kan vise til verdens største operascene og massevis av unike spor fra romertiden
  • Prosecco-regionen, der du kan besøke vingårder og smake på den lokale vinen

Hos Escapeaway får du alltid de beste rådene om hotell, ferieboliger eller ferieleiligheter i Caorle. Vi har besøkt alle overnattingsstedene i vårt utvalg, og vi gir deg tips om de beste stedene. Vi ønsker deg og din familie velkommen til Caorle!

>> Se også ferieboliger i Bibione her

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Andre linker