Reiser til Lido di Jesolo

Lido di Jesolo ligger få mil fra Venezia og er en av barnefamilienes favoritter. Her får du både strand, sol, storby og kultur på én gang. Bestill reisen til Lido di Jesolo med fly fra Norge, leiebil på flyplassen og et lekkert feriehus.

Ikke så rart at Lido di Jesolo er populært blant barnefamilier, her er sandstranden bred, det er langgrunt, byen er full av underholdningstilbud til hele familien, samt et stort utvalg av butikker og restauranter.

Badeferie for alle generasjoner

Lido di Jesolo er kjent og elsket av mange, også oss nordmenn, som setter pris på det store utvalget av aktiviteter barnefamilier er ute etter. Og det er ikke kun de minste som trives her, badebyen lokker med noe for alle generasjoner. Den livlige bydelen er velholdt og tilbyr alt fra gode butikker med fornuftige priser til restauranter og mer eksklusive merkevarer.

Øst og vest, Lido di Jesolo er best

Byen er 17 km lang og strekker seg langs Adriaterhavskysten i den nordlige delen av Italia, ikke langt unna Venezia. Man kan si at byen mer eller mindre er delt i to; den østlige- og vestlige delen. I begge delene finner dere mange muligheter for aktiviteter, flere butikker og restauranter. Det sies at den østlige delen er litt roligere og at stranden er litt bredere enn i den vestlige delen. Den vestlige delen har til gjengjeld størst utvalg av butikker og restauranter, og de fleste hotellene ligger her.

Du kan lett komme fra den østlige til den vestlige delen med offentlig transport som kjører hele dagen. I begge bydeler er hovedgaten stengt av for trafikk fra kl 20 til kl 06 (gjelder kun i sommersesongen). Den lange hovedgaten er oppdelt av forskjellige torg, og om kvelden forvandles den til en bred gågate med masse liv og lek for barna. Blant annet kjører et minitog rundt i byen. Her finnes veldig gode sykkelforhold, og mange steder er det mulig å leie "sykkelvogn" med plass til maks 6 personer - kan være morsomt for en familie å prøve.

Se frem til livlige feriedager

Utenfor byen i den vestlige delen finner du et stort badeland med masse vannaktiviteter og forskjellige show for både store og små. Det er også i dette området du finner byens diskoteker. Det ligger litt utenfor sentrum, men likevel kort avstand derfra. Det er også gokartbane, tivoli, golfbane og mange andre morsomme aktiviteter her.

Spennende utflukter fra Jesolo

Venezia ligger 45 km fra Lido di Jesolo, og det letteste er faktisk å ta bussen til Punta Sabbione eller Treporti, og ta båten videre derfra. Den mest autentiske og også beste måten å komme til kanalbyen på, er med båt, da slipper du også dyre parkeringsavgifter.

Det er mange severdigheter å finne i nærområdet; den vakre, lille byen Treviso, Padova, Verona, Gardasjøen, vindistriktene Valpolicella og Prosecco. Hvis du er av den shoppingglade typen, kan vi også anbefale merkevare-outleten i Noventa di Piave.

Hos Escapeaway hjelper vi deg gjerne med å bestille det beste hotellet, den perfekte ferieboligen eller den lekreste ferieleiligheten i Lido di Jesolo. Våre erfarne medarbeidere har besøkt alle ferieovernattingene i vårt utvalg, noe som sikrer deg den høye kvaliteten Escapeaway er kjent for.

Lido di Jesolo - pakkereiser med reisegaranti

Reis med Escapeaway til Lido di Jesolo og velg blant det store utvalget av hoteller, campingplasser og ferieleiligheter. Bestill din reise på nettet inkl. fly, hotell og evt. leiebil eller transport og få billigst mulig pris. Når du bestiller en pakkereise, er du automatisk dekket av pakkereiseloven og reisegaranti, i tillegg til at vi har tegnet utvidet ansvarsforsikring for alle som reiser med Escapeaway. Med Escapeaway kan du reise til alle flyplassene i Italia, og du velger selv reiselengde og reiseperiode. Skal du reise til Lido di Jesolo, er den mest brukte flyplassen Venezia, som ligger få kilometer fra byen. Andre aktuelle flyplasser er Treviso, Verona, Bergamo og Bologna, men her må du beregne mellom to og tre timers kjøring i bil. 

Hoteller i Lido di Jesolo

Derfor vil vi til Lido di Jesolo

Lido di Jesolo, som ligger i Veneto-regionen nord-øst i Italia, er en av de mest kjente badebyene ved den nordlige Adriaterhavskysten. Byen har rundt 25 000 innbyggere, men antallet er langt høyere i sommersesongen når byen fylles med badegjester fra hele det nordøstlige Italia – og tusenvis av utenlandske feriegjester. 

Lido di Jesolo har hele 17 kilometer med strender langs Adriaterhavskysten, som er spesielt populær blant barnefamilier. Strendene her er brede, spesielt i den østlige delen av byen, og vannet er langgrunt. Samtidig har byen et stort utvalg av butikker, restauranter og masse aktivitetsmuligheter for hele familien, så du kommer aldri til å kjede deg. For eksempel ligger det et stort badeland med mange aktiviteter for både barn og voksne utenfor byen, i tillegg til at det er muligheter for fornøyelser på gokartbanen, på tivoli eller på golfbanen. Det er også mange steder du kan leie sykler eller sykkelvogner. 

I sommersesongen forvandles byens hovedgate til en av Europas lengste gågater med mye liv om kvelden på de mange piazzaene (torgene). Og for de yngre og/eller mer festglade feriegjestene, er det dessuten muligheter for å gå på diskotek og bar, selv om diskotekene ikke ligger inne i selve byens sentrum (men innenfor overskuelig avstand derfra). 

Du kan også ta utflukter i løpet av ferien i Lido de Jesolo:

  • Dagstur til regionshovestaden Venezia, som kun ligger ca. 45 km unna
  • Den vakre, lille byen Treviso kalles ofte "lille Venezia" på grunn av de mange kanalene og den gamle bykjernen
  • Verona byr på verdens største operascene og mange unike spor fra romertiden
  • Gardasjøen, Italias største og mest populære innsjø
  • Valpolicella- og Prosecco-distriktene, som byr på fantastiske viner, vingårder og landlig gastronomi

Leiebil i Lido di Jesolo

Du kan naturligvis bestille transport fra flyplassen i Venezia eller Treviso til feriehuset ditt, men det enkleste og billigste er å bestille en leiebil som står klar til deg ved ankomsten. På Venezia flyplass kan du leie biler gjennom Escapeaway hos anerkjente bilutleieselskaper som Avis, Rent a car, Hertz bilutleie, Sixt og Europcar bilutleie. En leiebil gir deg også muligheten til å dra ut på opplevelser i området rundt Lido di Jesolo. Bestiller du en pakkereise med fly og opphold, vil du automatisk få tilbudt leiebil eller transport når du bestiller, men skal du kun bruke en billig leiebil kan du se priser i Venezia via linken nedenfor. 

>> Sammenlign priser på billig bilutleie i Venezia

Bilferie i egen bil

Hver sommer velger mange tusen å reise til Lido di Jesolo i egen bil, les mer i linken nedenfor. 

>> Les mer om kjør-selv-ferie til Lido di Jesolo her

Hvordan vil du bo - hotell eller ferieleilighet?

Hos Escapeaway tilbyr vi  overnattingsmuligheter i Lido di Jesolo. De fleste velger å bo i en av de moderne ferieleilighetene som ligger tett på vannet langs kysten.  Men vil du slippe matlaging og rengjøring, er det mange flotte hoteller å velge imellom også. 

Oppgi når du ønsker å reise i søkemotoren, og bruk filterne til å finne det rette feriehuset i Lido di Jesolo til din reise. 

Fly direkte eller med én enkelt mellomlanding

Reiser du med Escapeaway kan du velge å fly med alle anerkjente flyselskaper, og i søkemotoren kan du kjapt få et overblikk over hvem som flyr direkte, eller hvor det er nødvendig med en mellomlanding. Reiser du til Lido di Jesolo i sommerferien, kan du ofte spare mange kroner ved å velge en flyrute med et stopp underveis. Husk at du også kan reise ut med et selskap og hjem med et annet. I skrivende stund kan du fly direkte til Venezia fra Oslo med Norwegian

Fly fra ni forskjellige flyplasser i Norge

Antallet flyruter til Italia har vokst mye de siste årene, og flere og flere flyplasser tilbyr direkteruter til f.eks. Venezia. Velg selv hvor reisen skal starte; du kan fly fra hele ni forskjellige flyplasser i Norge, nemlig Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Bodø, Haugesund, Ålesund og Kristiansand. 

Reiser er billigst når du bestiller på nett

Det er både billig,  trygt og enkelt å bestille reisen på nettet. Behøver du hjelp for å få satt sammen en skreddersydd reise, er du selvfølgelig alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss for personlig service. Alle reiser vil tilbyr som en pakke er dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven. 

Andre badebyer ved Adriaterhavet:
>>> Se også reiser til Bibione
>>> Se også resier til Caorle

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hva sier gjestene i Lido di Jesolo?

8,4
Gjesteanmeldelser
Basert på 36 anmeldelser