Reiser til Treviso

Sykkel- og barnevennlig by med vakre villaer og kanaler

Treviso er en vakker by å utforske, uansett om du vil sykle eller spasere rundt mellom de flotte villaene og grøntarealene, der barna fritt kan boltre seg. Tiramisuen ble oppfunnet her, og byen er hovedkvarteret for Benetton, Sisley og Stefanel.

Treviso er en passelig stor og meget hyggelig by med en rekke kanaler som renner gjennom byen - noe som gjør at den ofte blir sammelignet med både Padova og Venezia.

Attraksjoner

Treviso ligger 40 km nord for Venezia og ca. 60 km nord-øst for Padova. Noen av byens største severdigheter er hovedplassen Piazza dei Signori i sentrum av den historiske bykjernen, domkirkeplassen Piazza del Duomo, katedralen San Nicolò i utkanten av sentrum, byporten Porta San Tommaso, broene Ponte Dante og Ponte Fraà Giocondo, og byporten Porta Santi Quarata i retning Padova. I tillegg huser Treviso en håndfull store, historiske villaer i et innbydende byrom prydet med kanaler. I tillegg er den omkranset av en bymur som har beskyttet innbyggerne opp gjennom historien.

Øy midt i byen

Vi anbefaler også et besøk på Isola della Peschiera, en frodig, liten øy midt i kanalen Cagnan Grande som ble skapt i 1856 av det østerriske riket. Målet med øya var å finne et sentralt handelstorg til byens fiskemarked, som frem til da holdt til på Piazza dei Signori. Øya fascinerer med sitt unike lille by-miljø omgitt av interessante bygg fra middelalderen.

Et lite Venezia

Via Buranelli ligger parallellt med byens kanaler i det historiske sentrum, og det er derfor gamlebyen kalles Buranelli. Her flyter vannet rolig forbi nedenfor de vakre husene og gjenspeiler det sporadiske plantelivet. Hver fjerde søndag i måneden er det antikk- og samlemarked ved Borgo Cavour og Via Canova like ved Piazza del Duomo i sentrum. Det er flere barnevennlige oaser med lekeplasser rundt omkring i byen, noe de minste sikkert kommer til å sette stor pris på.

Været

Vi befinner oss i Nord-Italia, så i vinterhalvåret skal man ikke forvente temperaturer over minusgrensen, mens om sommeren er det mer vannlig med rundt 28 °C i juli-august.

Transport

Treviso er en spesielt syklistvennlig by med utleiesykler spredt rundt omkring. Det er også togstasjon her som betjenes av de italienske statsbanene, mens byens busselskap heter ACTT og ruter kan dere finne her: www.actt.it

Bestill ferieovernattinger i Treviso

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Treviso og ellers i Veneto. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Treviso

Populære hoteller i Treviso

Italia, Nord-Italia, Veneto, Treviso
9,3
Fantastisk
637 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 5 km
  • Avstand til sentrum: ca. 4.3 km
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Nord-Italia, Veneto, Treviso
  • Nærmeste flyplass: 5 km
  • Avstand til sentrum: ca. 0 m
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Nord-Italia, Veneto, Treviso
9,2
Fantastisk
253 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 5 km
  • Avstand til sentrum: ca. 0 m
  • Internettilgang / WiFi