Feriehus i Italia - lei en villa med basseng til hele familien 

Akkurat dette er det mange familier som drømmer om! Flott villa i Italia med svømmebasseng helt for dere selv. Escapeaway har mange feriehus å velge i rundt om i hele Italia.

Med en egen ferievilla trenger dere ikke bry dere om "alle andre" som løper om kapp til bassenget for å få de beste plassene, det ligger et blått og fristende basseng og venter bare på dere. Her er det fullstendig frihet, ingen faste måltider å forholde seg til, dere lager mat selv på kjøkkenet når det måtte passe, alt i eget tempo. Drømmeferie? Den trenger ikke være så langt unna! 

Vi har mer enn 100 villaer over hele Italia til leie, hvor nøkkelordet for ferien er selvstendighet. Med egen villa får dere muligheten til å slappe av sammen i omgivelser som lover 100% privatliv.

Populære områder til villa-ferie med basseng i Italia

Italia er full av praktfulle villaer som leies ut til familier som vil nyte noen uker med sol og sommer. Frister det kanskje med et eget sted på Sicilia eller Sardinia – eller i  Amalfikystens fortryllende natur? Eller hva med å nyte ferien i en av de mange historiske villaene som ble bygget for mer enn 100 år siden, som du for eksempel kan finne i Veneto eller Toscana?

Har du et ønske om å kun dele svømmebassenget med familien din? Vil du helst ha en egen hage der du ikke må overholde regler om hvor det kan spilles musikk, eller når du kan sitte og nyte det gode selskapet på terrassen? Enkelte villaer egner seg best til par som reiser alene, men mesteparten er perfekte for store familier som reiser sammen, eller grupper som foretrekker et hus fremfor innlosjering på et hotell. Sjekk utvalget og få tidenes familieferie!

>>> Se også våre lekre ferievillaer i Toscana

>> Les mer om villa

Kart over Italia

Populære hoteller i Italia

Italia, Toscana, Borgo alla Collina
 • Nærmeste flyplass: 74 km
 • Avstand til sentrum: ca. 1 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Toscana, Lucignano
 • Nærmeste flyplass: 109 km
 • Avstand til sentrum: ca. 3.7 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Toscana, Cortona
 • Nærmeste flyplass: 135 km
 • Avstand til sentrum: ca. 10 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Håndplukkede villaer i hele Italia

Lei en villa i Italia og opplev fornøyelsen av å ha din helt egen "resort". Prisen per person er ofte meget konkurransedyktig hvis antallet gjester matcher antallet senger. Hvis du i tillegg leier utenfor høysesongen, får du mye for pengene.

Våre gjester leier ofte villaer i forbindelse med:

 • Runde bursdager
 • Bryllupsdager
 • Storfamilien på ferie
 • Bedriften på tur

Mulighetene er mange, og med vårt brede utvalg er vi sikre på å finne villaen som passer akkurat deres behov. Nøl ikke med å kontakte oss via telefon, mail eller chat - vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte stedet til din deilige villaferie.

Villaer med unik arkitektur og sjarm

Hvis du kjenner Italia, så kjenner du nok også til italienernes sjarmerende arkitektur som ofte benytter materialer fra det lokale steinbruddet og lignende. Italienske hus er kjølige og har alltid masse uteplass så du kan nyte solen uansett årstid, og på kjøkkenet kan du selv trylle med råvarer fra det lokale markedet.

Når du leier en villa i Italia, får du som oftest svømmebasseng og privat parkering med på kjøpet. Nyt livet sammen med dine nærmeste på terrassen med et kaldt glass hvitvin og ferskt brød fra den lokale bakeren, mens barna leker og plasker i bassenget. Og dra på spennende utflukter til områdets severdigheter i ditt eget tempo - unn deg en ferie på italiensk vis.

Slik bestiller du ferievillaer i Italia med Escapeaway

Bruk søkemotoren til å søke etter feriehus i det området du helst vil besøke. Vi presenterer deg for utvalgte ferievillaer og hus med gode anmeldelser, og hvis du ikke vil stå for transporten til Italia selv, kan du også finne billige flybilletter med avreise fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Bodø og Tromsø. Bruk filtrene til å se nærmere på den ene fantastiske villaen etter den andre, med plass til mange gjester og med garantert avslapning og ro i sjelen. 

>> Les også om ferieboliger i Italia her
>> Les om billige ferieleiligheter i Italia her