Reiser til Mellieha Bay

Mellieha Bay er en av de mest populære destinasjonene på Malta, hvilket ikke er veldig overraskende. Her finner du en av øyas vakreste sandstrender, krystallklart vann og rikelig med resturanter og barer. Book din reise til Mellieha Bay med Escapeaway i dag!

Mellieha Bay er et ekte paradis på Maltas vakre nordvestkyst. Her kan du nyte lange sandstrender og en praktfull utsikt over det omkringliggende landskapet og Middelhavet. På stranden får du mer enn en pause fra hverdagen, og du kan nyte Maltas milde, vakre klima i Mellieha Bay hele året. Dersom du ønsker å reise på ferie til Malta, er Mellieha Bay en av destinasjonene på øya som vi absolutt kan anbefale; her vil uten tvil hele familien trives godt.  

I tillegg til den varme sanden og havet er det mye annet som er verdt å oppleve på Malta. Til deg som liker litt action byr Mellieha Bay på mange morsomme aktiviteter, og dersom du elsker vakker panoramautsikt har du uten tvil kommet til riktig sted. Området bærer også preg av kulturelle og historiske severdigheter; derfor er Mellieha Bay en perfekt base for deg som ønsker å utforske den unike kulturen på de maltesiske øyene. 

På en reise til Malta bør du sette av minst en dag til å besøke hovedstaden Valletta. Her får du oppleve Maltas gjestfrie øykultur med sine morsomme opplevelser, fester og natteliv som venter like utenfor bykjernen i Mellieha. Reisemål som Bugibba og Qawra byr på mange liknende opplevelser som dem du finner i Mellieha Bay. 

Velkommen til Mellieha Bay med Escapeaway Reiser, vi er spesialister på reiser til Malta der du bor på nøye utvalgte hoteller eller ferieleiligheter som har oppnådd gode anmeldelser.

Severdigheter og opplevelser

Mellieha Bay er uten tvil stedet å besøke for deg som vil nyte mye av ferien på vakre strender, men likevel handler ikke Mellieha Bay kun om livet på stranden. Det finnes også et utall av kulturelle og historiske severdigheter man kan besøke rundt omkring i byen og området. Parish Church of Mellieha er ett av de mest berømte kjennetegnene i området, og Sanctuary of Our Lady of Mellieha er et ikonisk og spennende sted å utforske mens du er på ferie - særlig dersom du er interessert i Maltas religiøse historie og øyas betydning innenfor kristendommen. 

Enhver barnefamilie som besøker Mellieha Bay bør uten tvil besøke Skipper`ns landsby ("Popeye Village"), som er den originale kulissen, man brukte under innspillingen av Skipper`n -filmen på 1980- tallet. Du kan også besøke byens bomberom fra Andre Verdenskrig, som forteller mye om hvilken historisk betydning området omkring Mellieha Bay har hatt.

Likevel er det mest attraktive ved Mellieha Bay stedets beliggenhet og omgivelsene, og både familier og par vil føle seg vel tilpass midt i all skjønnheten. Gå på vandretur i byens smale stred, som fører deg til kaféer, resturanter og butikker. Husk alltid å ha et kamera innfor rekkevidde. Vi kan også anbefale et besøk ved den vakre, gamle kirken i sentrum, som er et vakkert eksempel på barokkarkitektur. 

Været i Mellieha

For deg som elsker sol og vannsport er Mellieha et perfekt reisemål året rundt. Somrene er varme og solrike, med temperaturer som ofte ligger over 30 grader i skyggen. Også på vinteren er det behagelig å gå lange turer på stranden. Noe av det beste med Mellieha er at du kan reise hit på ferie akkurat når det passer deg. 

Fantastiske sandstrender 

De vidunderlige strendene er naturligvis hovedattraksjonen i Mellieha Bay, og du befinner deg aldri langt vekk fra et sted der du kan legge deg på badehåndkleet ditt. Besøk Armier Bay Beach, Paradise Bay og Mellieha Bay-strendene, som alle kan vise til glitrende sand og et klart, blått vann. Dersom du ønsker å oppleve et mer avbefolket og intimt sted, kan vi anbefale en seiltur til Maltas naboøy Gozo. Her vil du helt sikkert finne en romantisk bukt med myk sand og krystallklart vann, der du kan ligge og høre bølgene skvulpe. 

Slik bestiller du din reise til Mellieha Bay

Når du reiser til Mellieha Bay med Escapeaway kan du fritt velge antall feriedager og hvorvidt du ønsker å bestille en samlet pakkereise med fly, hotell og evt. leie av bil eller transfer, eller å selv stå for transporten på reisen til Malta og kun bestille hotellopphold gjennom oss. Vi samarbeider med alle anerkjente flyselskaper som flyr til Malta, inkludert lavprisselskaper som easyJet, Ryanair og Norwegian. Bestill din neste reise til Mellieha Bay eller til andre reisemål på Malta online i søkemaskinen vår på en enkel, billig og sikker måte.

>> Les også om reiser til Valletta
>> Book rom på et luksushotell på Malta

Reiser til Malta

Les mer om Malta og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Malta her

Hoteller i Mellieha Bay

Hva sier gjestene i Mellieha Bay?

8,1
Gjesteanmeldelser
Basert på 22 anmeldelser