Reiser til Qawra

Feriebyen Qawra ligger i den nordøstlige delen av Malta. Det er ingen sandstrender her, men til gjengjeld er det populært å sole seg på en av de mange fine, flate klippene og svømme en tur i det krystallklare vannet. Qaera er spesielt populært for dem som vil snorkle og dykke. Bestill din reise til Qawra med Escapeaway i dag! 

Qawra ble utviklet som reisemål i løpet av 60-tallet, men selv om byens popularitet blant feriegjester fortsatt er voksende, har den bevart sitt rykte som en av Maltas best bevarte hemmeligheter. Den ligger på nordøstkysten av øya, og er sammen med Bugibba og St. Paul's Bay en del av Maltas største ferieområde. 

Qawra er et populært sted å dra på familieferie, samtidig som par på en romantisk getaway og folk som elsker vannsport også er svært begeistrede for destinasjonen. Til tross for veksten Qawra løpende gjennomgår langs den klippefylte nordkysten mot Salina, er byen langt roligere og mer avslappet enn nabobyen Bugibba. Samtidig finner du mange nye og mer eksklusive hoteller i Qawra, og en del har direkte adgang til stranden. Du vil sannsynligvis komme til konklusjonen at en ferie i Qawra er perfekt, uansett hvem du reiser med.

Velkommen til Qawra med Escapeaway Reiser! Vi arrangerer billige reiser til Malta hvor du bor på nøye utvalgte hoteller eller ferieleiligheter med de beste anmeldelsene. Tast inn dine ferieønsker i søkemotoren og finn enkelt en fleksibel reise til Qawra som passer deg og dine planer. Velg mellom avreise fra Oslo, Torp, Bergen Stavanger, Kristiansand, Trondheim eller Tromsø - vi søker etter billige flybilletter fra alle flyselskaper og kombinerer med utvalgte hoteller i Qawra. Du får en pakkereise som er sikret av Reisegaranti til nettets beste pris. 

>> Les også om reiser til Valletta
>> Les alt om ferie på Malta her

Hoteller i Qawra

Informasjon og fakta

Skal du reise på ferie til Malta og bo i området rundt Qawra har jeg samlet en liten reiseguide til deg med informasjon og fakta om reisemålet. Finn også mer informasjon om Malta på bloggen vår, der vi skriver om våre erfaringer fra egne reiser til øya.

Hva kan jeg gjøre på min ferie i Qawra? 

Forholdene for å dyrke vannsport er ideelle her, noe som forklarer en stor del av resortens popularitet. Det er en rekke butikker hvor du kan kjøpe det mest grunnleggende, men beliggenheten er absolutt Qawras største attraksjon. Her får du et fredelig tilfluktssted hvor du kan slappe av samtidig som du bor tett på både Bugibba og St. Paul's. I Bugibba finner du størst variasjon innen underholdning på Malta, mens St. Paul's til gjengjeld er en av de mest pittoreske landsbyene på klippeøya. 

Kulturlivet

Du har reist til et sted som først og fremst er kjent og elsket for sin avslappede atmosfære, og de gode mulighetene for å boltre seg i bølgene med surfing og andre artige aktiviteter. Qawra er også svært familievennlig, og et fantastisk sted å reise hvis du vil ha en liten pause fra det hele. Har du lyst til å oppleve Malta fra en mer livlig side er du heller ikke langt unna St. Paul's og Bugibba. 

Etter solnedgang

Det er et utvalg av kaféer og restauranter du kan besøke i Qawra, og de fleste av de mer eksklusive hotellene har deres egen nattklubb, og sørger for masse underholdning for hele familien. Hvis du vil ha mer variasjon er Bugibba rett rundt hjørnet. Maltas festhovedstad, Paceville, er heller ikke langt unna når du vil slå deg litt løs etter mørkets frembrudd. 

Landskap og strender

Du kan glede deg til å nyte majestetiske utsikter over klipper og hav når du reiser på ferie til Qawra. Byen ligger på en halvøy, så du er omgitt av havet på tre sider. Mot nord ligger St. Paul's, i sør finner du Salina med sine berømte salt-plattformer, og i øst kaller det asurblå Middelhavet på deg. Det er heller ikke vanskelig å se hvorfor Qawra er populær blant vannsport-elskere. Stranden består av småstein og klipper, men mange steder er klippene flate og egner seg fint til å sole seg på. Foretrekker du sandstrand kan du dra til Mellieha, som ligger knappe 8 km unna. 

Været i Qawra

Som andre steder på Malta kan du se frem til et klima som byr på varme somre og svært milde vintre. Takket være det deilige været reiser familier, par og vannsport-entusiaster på ferie til Qawra året rundt. Men hvis du vil på familieferie må nok sommeren sies å være det beste tidspunktet, mens par som vil ha et avbrekk fra hverdagslivet med fordel kan reise senere i sesongen. 

Reiser til Malta

Les mer om Malta og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Malta her

Hva sier gjestene i Qawra?

7,7
Gjesteanmeldelser
Basert på 29 anmeldelser