Reiser til Sliema

Med sin beliggenhet like overfor Valletta er Sliema den perfekte basen å utforske hovedstadens mange kulturhistoriske severdigheter. Samtidig har Sliema, som Maltas største by, alt du kan ønske deg av restauranter, fortauskaféer og klippebading når du trenger en dukkert. Bestill din reise til Sliema med Escapeaway i dag! 

Sofistiskert shopping, storslåtte strender og et tilbakelent, men likevel pulserende natteliv. En ferie i Sliema er ensbetydende med en utsøkt blanding av stil og substans. Med vakre bukter og en vidunderlig utsikt over Valletta, er Sliema det perfekte bakteppet når du skal absorbere den varme solen og bli en del av den gjestfrie kulturen på Malta. 

Gå turer på den livlige promenaden, la timene fly med en cocktail i hånden på en av barene i Tower Road, eller nyt solstrålene i St. George's Bay. Det kryr av hyggelige aktiviteter du og din familie kan kaste dere over på stranden, fra svømming til vannski. 

Hvis du trenger en dose fred, ro og frisk havluft, kan du ta en spasertur langs promenaden til St. Julian's, som ligger like ved. Her finner du en pittoresk strand og et stort utvalg av autentisk, maltesisk gastronomi du kan sette tennene i. 

Reis til Sliema med Escapeaway Reiser, og bo på nøye utvalgte hoteller eller ferieleiligheter på Malta med de beste anmeldelsene. Bestill din reise til Malta som en samlet pakkereise inkl. hotellopphold, flyreise og transport t/r flyplassen eller leiebil. Vil du arrangere reisen selv kan du selvfølgelig også bare bestille ditt hotell i Sliema gjennom Escapeaway. 

>> Les alt om pakkereiser til Malta her
>> Les mer om ferie på Malta

Hoteller i Sliema

Populære hoteller i Sliema

Malta, Sliema
8,9
Meget bra
1178 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Malta, Sliema
9,1
Fantastisk
2542 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Malta, Sliema
9,2
Fantastisk
2635 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Informasjon og fakta

Skal du reise på ferie til Malta og bo i området rundt Sliema har jeg samlet en liten reiseguide til deg her, med informasjon og fakta om reisemålet. Er du sulten på mer informasjon kan du stikke innom bloggen vår, der vi skriver om erfaringer fra egne reiser til øya, og om de forskjellige reisemålene på Malta. Du kan bl.a. lese om emner som været når du reiser, kultur og historie, lokale mat- og vintradisjoner, de største severdighetene, få tips til utflukter, og mye mer ...

Gode shopping-muligheter

Sliema har lenge blitt betraktet som de velståendes favoritt-getaway på Malta, så her kan du trygt regne med gode muligheter for å tilfredsstille shopping-lysten. Hvis du foretrekker designerbutikker, kjente merker og stilige småbutikker, finner du et stort utvalg av dette ved de to kystveiene - Tower Road langs nordkysten og Triq ix-Xatt mot sør. 

Bisazza Street kan lokke med en utrolig rikdom av gode shoppingsteder, både for fashionistas og deg som leter etter lokalproduserte suvenirer som blonder, skinnvarer og sølvtøy. 

Hvis du foretrekker moderne shopping og fantastiske fasiliteter, er det bare å vende snuten mot Tigne Point, hvor du finner Point Shopping Centre. 

Du spiser godt på din ferie i Sliema

Hvis du får lyst på en drink etter all shoppingen, kan du gå inn på en av Sliemas pulserende barer. Her opplever du en livlig, men stilfull atmosfære. På din reise til Sliema vil du kunne ta del i et natteliv som sentrerer seg rundt velsmakende drinker etter middagen, og avslappede strandbarer. Du finner de fleste av dem langs Triq iz-Xatt ved havnen, hvor mange av de lokale drar for å hygge seg. Hvis du er ute etter et høyere tempo kan du dra til Paceville i St. Julian's, hvor du finner en summende, livlig plass omkranset av flerfoldige nattklubber. Avstanden mellom Sliema og St. Julian's er som tidligere nevnt svært overkommelig. 

Før eller siden melder nok sulten seg, og det kan du glede deg til. For i Sliema finner du et stort utvalg av forskjellige kjøkkener for enhver smak. Tower Road er stedet hvis du er ute etter autentisk, maltesisk mat, og den kan du nyte på utendørsterrassene med utsikt over Middelhavet. Skjem deg selv bort med en lokal delikatesse som pastizzi; en slags kake fylt med ricotta-ost eller erter. Den perfekte følgesvennen til en kald øl på en varm ettermiddag. 

Været i Sliema

Sliemas vær gjør det til et perfekt sted å nyte ferien hele året rundt. Om sommeren strekker temperaturene seg ofte opp over 30 grader i skyggen. Det er det beste tidspunktet å reise på hvis du vil slikke sol og tilbringe mange timer i vannet. Men selv om vinteren er det sjelden temperaturen synker til under 10 grader. Du kan dermed fortsatt nyte en avslappet spasertur på promenaden mens du kikker på byens mange andre attraksjoner. 

Reiser til Malta

Les mer om Malta og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Malta her

Andre linker

Hva sier gjestene i Sliema?

8,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 35 anmeldelser