Reiser til Mauritius

900 km øst for Madagaskar finner man øyparadiset Mauritius, omgitt av mer enn 150 km hvite sandstrender, blendende blått hav og verdens tredje største korallrev, og her er det rik mulighet til å få pulsen helt ned, mens du nyter den vakre utsikten og lytter til den beroligende skvulpende lyden av havets bølger mot stranden.

Når du reiser til Mauritius er du garantert noen av de beste strendene i det Indiske Hav, da de ofte ligger i ly for det barskere havet, hvilket gir mindre bølger og dermed fantastiske muligheter til  å svømme, snorkle og ikke minst å dykke. En reise til Mauritius byr dessuten på noen av verdens mest luksuriøse resorts og hoteller med fremragende fasiliteter, Michelin-restauranter og velvære i lekre spaomgivelser, så det er masser av muligheter for avslapning og nytelse, og det er det perfekte reisemål til en romantisk ferie for to.

Hvis du ønsker å oppleve litt på din reise til Mauritius, så er det masse å utforske, og skjønnheten fortsetter på øyas indre med vulkanske fjelltopper,  frodig regnskog, glitrende sjøer og vakre, grønne sukkerrørsmarker i okerrød jord.  Mauritius har opp gjennom tidene vært både nederlandsk, fransk og britisk koloni, og øyas historie har bidratt til at det i dag er et multikulturelt samfunn, hvor de fleste innbyggere er flerspråklige, og hvor man arkitektonisk kan finne alt fra gamle barokkbygninger fra kolonitiden til hinduistiske og buddhistiske templer. 

Besøg den sovende vulkanen Trou aux Cerfs, utforsk ruinene i Balaclava eller få tilfredsstilt din søte tann på L'Aventure du Sucre, hvor du kan lære alt om Mauritius' historie som en av verdens største sukkerprodusenter. For de aktive er det masser av vannsportsaktiviteter på Ile aux Cerfs, eller du kan sykle på mountainbike i den dramatiske Black River Gorges National Park. Mulighetene er mange, hvilket gjør Mauritius til et allsidig reisemål, enten du ønsker en aktiv ferie, en avslappende ferie eller en god blanding av begge deler.

>> Les også om reiser til Maldivene
>> Les også om reiser til Seychellene

Reiser til Mauritius

Les mer om Mauritius og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Mauritius her

Hoteller i Mauritius