Reiser til Becici

Er du på utkikk etter en billig strand- og badeferie ved Adriaterhavet som går litt under radaren i forhold til de mer kjente og populære reisemålene i Sør-Europa, er en reise til Becici i Montenegro noe for deg!

Becici rommer blant annet en nesten 2 kilometer lang strand, som er blitt tildelt det prestisjefylte blå flagg og tidligere er blitt kåret til den vakreste stranden i Europa. 

Utover å by på uendelige muligheter for solbading og avslapning på stranden og bading i det varme og vakre Adriaterhavet er Becici også et ideelt reisemål for dem som er på utkikk etter litt mer krevende fysisk aktivitet på ferien, ettersom det er en bred vifte av vannsportaktiviteter og andre sportsfasiliteter i området. 

Men en reise til Becici byr på mye mer enn sol, strand og fysiske aktivitetsmuligheter. Det er også masser av gode utfluktsmuligheter fra Becici, blant annet til den historiske byen Budva, som med sin 2.500 år gamle historie er en av de eldste bebyggelsene på Adriaterhavskysten. 

Byen, som ligger kun omkring 2 kilometer fra Becici, byr blant annet på Montenegros mest populære kystområde, kaldt Budva-rivieraen, samt en velbevart middelalderbydel for de historisk og kulturelt interesserte og et livlig natteliv for dem som gjerne vil ha en morsom kveld på byen. 

Kort sagt er de beste forutsetningene til stede for å nyte en både avslappet og avvekslende strand- og badeferie i Becici; og en enestående mulighet til å oppleve et stykke ukjent og uberørt Montenegro, som i tillegg har et fantastisk, solrikt klima mesteparten av året.

Velkommen til Montenegro med Escapeaway, vi er spesialister på reiser til Becici og andre reisemål i landet, der du bor på nøye utvalgte hoteller på reisen din.

Slik booker du en billig reise til Becici med Escapeaway

Som alltid tilbyr vi valgfri avreisedato og reiselengde. Du kan fly til Montenegro fra de fleste flyplasser, f.eks. Gardermoen, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, enten med direktefly eller med en enkelt mellomlanding.

Bestill reisen som en samlet pakke inkl. fly, hotell og transfer eller leiebil og få full trygghet med reisegaranti og loven om pakkereiser. Vil du selv arrangere transporten til Montenegro kan du naturligvis også kun booke ditt hotell i Becici gjennom oss.

>> Les også om reiser til Kroatia her
>> Eller les om reiser til Hellas her

Reiser til Montenegro

Les mer om Montenegro og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Montenegro her

Hoteller i Becici

Populære hoteller i Becici

Montenegro, Becici
9,2
Fantastisk
43 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Internettilgang / WiFi
Montenegro, Becici
9,1
Fantastisk
1257 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Montenegro, Becici
9,5
Fantastisk
4191 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)