Reiser til Petrovac

Dra på en spennende reise til Petrovac i Montenegro med Escapeaway og oppdag en 'hemmelig' skjønnhet, med perfekte badeforhold og historiske bygninger i vakre omgivelser.

Med sin beliggenhet ved en lang,, skjønn bukt på kyststrekningen mellom Budva og Bar, hvor den gamle fjellveien fra Podgorica når kysten, og omgitt av fjellskråninger med duftende blomster, busker og skog, er Petrovac et sjarmerende og vakkert reisemål for feriegjester i alle aldre. 

Som turistdestinasjon ble Petrovac allerede oppdaget i forrige århundre og i dag lever og ånder byen for turisme, hvilket bety, at servicen er på topp. Mest berømt er byen for å huse en fantastisk, 600 meter lang sandstrand, som egner seg perfekt til en strand- og badeferie ved Adriaterhavet i Montenegro.  

Selve byen er preget av vakre, gamle hus med røde tak, som ligger omkring en havn, hvor restene av en venetiansk festning stikker ut i havet. Byen var tidligere en fiskerby, men har i dag utviklet seg til en badeby og rommer et bredt og godt utvalg av butikker, restauranter og caféer. 

Det er også gode utfluktsmuligheter fra byen, ettersom den historiske byen Budva, som er en av de eldste i Montenegro, ligger kun 20 minutters kjøretur unna og blant annet byr på et fantastisk citadel og noen fascinerende romerske ruiner. Og - like nord for Petrovac ligger den lille øya Sveti Stefan, som er et sommerparadis for jetsettere.

Velkommen til Montenegro med Escapeaway, vi er spesialister på reiser til Petrovac og andre reisemål i landet, hvor du bor på nøye utvalgte hoteller på reisen din. Velg selv om du vil arrangere transporten til Montenegro og kun bestille hotellet ditt gjennom oss, eller om du ønsker full trygghet i form av en pakkereise inkl. fly, hotell og transfer eller en leiebil.

>> Les også om reiser til Becici her

Reiser til Montenegro

Les mer om Montenegro og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Montenegro her

Hoteller i Petrovac

Populære hoteller i Petrovac

Montenegro, Petrovac
9,2
Fantastisk
75 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 38 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Montenegro, Petrovac
9,7
Fantastisk
203 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Montenegro, Petrovac
9,8
Fantastisk
251 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 38 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 m
  • Internettilgang / WiFi