Reiser til Lisboa-regionen

Portugals lyse hovedstad er med sin overflod av historiske severdigheter, museer i verdensklasse og rike kulturliv det naturlige omdreiningspunktet for en reise til Lisboa-regionen. Men her venter det deg også mange andre store opplevelser, som UNESCO-verdensarvstedet Sintra, de elegante badebyene Estoril og Cascais, det europeiske kontinentets vestligste punkt, Cabo da Roca, og enestående natur i Arrábida-naturparken.

Lisboa-regionen består av Stor-Lisboa og Setubal-halvøya på henholdsvis nord- og sørsiden av Tejoelvens utmunning i Atlanterhavet. Regionen er kanskje den minste på det portugisiske fastlandet, men rommer rikelig med attraksjoner til mange reiser og er det perfekte valget hvis du ønsker å kombinere en storbyferie med spennende utflukter. Regionen er samtidig en av de mest allsidige i landet med masser av spennende opplevelser for både barn og voksne. Her kan du slenge deg på flotte strender, surfe, spille en runde golf eller bruke hele ferien på sightseeing og kulturelle opplevelser, som inkluderer gastronomi i verdensklasse.

Masser av severdigheter og sol

Du kan kjøre på tvers av Lisboa-regionen fra Setúbal i sør til Ericeira i nord på kun en time. Det vil dog være en skam om du ikke tar deg mer tid til å utforske alt det som er å oppleve i området her. Du vil således hurtig oppdage at det i denne forholdsvis lille regionen alltid er noe nytt å oppleve. Utover de mange severdighetene og attraksjonene, kan du glede deg til å nyte et av Europas mest behagelige, solrike klimaer.

Sommeren er solrik og varm, men blir det for varmt inne i hovedstaden er det aldri langt til kysten og den svalende brisen fra Atlanteren. Lisboa-regionen er takket være sitt milde, søreuropeiske klima dessuten et opplagt reisemål på våren og høsten, når solen også varmer og innbyr til utendørsliv. Det er heller ikke kun på grunn av banenes høye kvalitet at golfspillere fra hele verden reiser til Lisboa-regionen når sesongen hjemme går mot hell.

Vi gleder oss til å by deg velkommen hos Escapeaway Reiser som gjest på et av de hotellene vi har håndplukket til våre programmer for reiser til Lisboa-regionen.

Reiser til Portugal

Les mer om Portugal og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Portugal her

Reisemål i Lisboa-regionen

 • Gjesteanmeldelser 9,1
  Lisboa
  37 hoteller
  Det høres klisjé ut, men Lisboa er en av Europas vakreste hovedsteder. Plasseringen på de syv høydene ved Tejo-elven gir sammen med de elegante palassene, brede bulevardene og labyrintiske gatene Lisboa en uimotståelig sjarm.
 • Gjesteanmeldelser 9,0
  Cascais
  18 hoteller
  Den inviterende byen Cascais kombinerer sjarmen fra den gamle fiskerlandsbyen med de moderne royale villæne. Byens idylliske strender, gode resturanter og sin komfortable beliggenhet i forhold til Lisboa gjør at den er et favorisert utfluktsmål ... fra storbyen. Les mer
 • Gjesteanmeldelser 9,1
  Baixa
  15 hoteller
  I Baixa befinner du deg i Lisboas mest sentrale og livlige kvarter. Her finner du lange gågater og alléer, tettpakkede med kaféer og restauranter, samt et smykkeskrin av hovedstadens mest kjente og flotte torg, der både lokale og besøkende møter.
 • Gjesteanmeldelser 8,8
  Estoril
  5 hoteller
  Estoril kalles noen ganger "den portugisiske rivieræn" som ligger på Lisboakysten, og er ofte kjent som en lekeplass for jet-setterne, men er også godt egnet for å kombinere den vakre naturen med å sofistikere by- og natteliv.
 • Alfama
  3 hoteller
  Alfama er den eldste delen av Lisboa, som unngikk ødeleggelsene ved det store jordskjelvet i 1755 takket være sin beliggenhet oppe på bakkene mellom Castelo de São Jorge og Tejo-elva. I Alfama kan du derfor oppleve stemningen av det gamle Portugal.

Populære hoteller i Lisboa-regionen

Portugal, Lisboa-regionen, Cascais
 • Nærmeste flyplass: 38 km
 • Nærmeste strand: ca. 5 km
 • Svømmebasseng
Portugal, Lisboa-regionen, Lisboa
 • Nærmeste flyplass: 9 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Svømmebasseng
Portugal, Lisboa-regionen, Belém
 • Nærmeste flyplass: 16 km
 • Nærmeste by: ca. 7 km
 • Svømmebasseng

Hva sier gjestene i Lisboa-regionen?

9,0
Gjesteanmeldelser
Basert på 114 anmeldelser