Beliggenheten dere alltid har drømt om!

Dere vil dra på romantisk sommerferie – og dere vil absolutt ikke risikere å havne på feil sted. Hva gjør dere?

Velg riktig… på første forsøk.

Deres ønsker er mange. Dere kjører selv og vil gjerne bo på et hotell med den helt perfekte (romantiske) beliggenheten rett ved en av innsjøene i Nord-Italia. Og er det så mye å be om? Dere kan velge å lete lenge (og kanskje forgjeves) – eller dere kan gjøre det enkelt for dere selv og se nærmere på Hotel Araba Fenice på første rad ved Iseosjøen.

Iseosjøen og vindistriktet Franciacorta vil ta godt imot dere

Dere drømmer nemlig om et naturskjønt område ved innsjøene med hyggelige byer og uten altfor mange turister. Det ville også vært kjekt å kunne besøke noen vingårder og spisesteder med lokale råvarer og dyp kjærlighet til det italienske kjøkkenet. Men er det mulig å få samlet alt dette på et sted?

Dere kan kanskje allerede regne ut hvor dette bærer hen? Svaret er naturligvis ja, det er mulig. I den sentrale delen av Nord-Italia mellom Comosjøen og Gardasjøen, midt mellom Milano og Verona, og i overkommelig kjøreavstand fra Norge ligger Iseosjøen og vindistriktet Franciacorta. Det er et av de få stedene der dere kan få både innsjø og vindistrikt – altså både i pose og sekk.

Restaurant på Hotel Araba Fenice
Kan man forestille seg en bedre utsikt til måltidet?
Pool-området på Hotel Araba Fenice smelter næsten sammen med søen
Bassengområdet på Hotel Araba Fenice smelter nesten sammen med innsjøen
Et af værelserne på Hotel Araba Fenice
Et av rommene på Hotel Araba Fenice
Hotel Araba Fenice ligger lige ned til Iseosøen
Hotel Araba Fenice ligger helt nede ved Iseosjøens bredder

Selv om dette fortsatt er et relativt uoppdaget område kan dere nyte godt av alskens herligheter som golfbane, designeroutlet, Monte Isola (Europas største øy i en innsjø), over 100 vingårder, sjarmørbyen Iseo og middelalder-ministorbyen Bergamo. Her finner dere både natur og kultur. Noe for ung og gammel. Noe for den aktive og den makelige. Og masse lokal matkultur til ivrige ganer.

Nyt en ferie i særklasse

Hotel Araba Fenice har sjel og karakter, noe dere merker med en gang. Det er et hotell som får dere til å føle dere velkommen – og gir dere lyst til å tilbringe halve og hele dager her. Her er det masse vann, og både svømmebassenget og innsjøen frister i sommersolen. Det hele kulminerer i hotellets restaurant, der eleganse, gode smaker, stemning og utsikt går opp i en høyere enhet. Velkommen til Hotel Araba Fenice – dere kommer ikke til å angre. Tvert i mot.

Vil du vite mer om Hotel Araba Fenice ved Iseosjøen?

Besøk siden vår om hotellet her – og les mer om hotellet, se priser og mye mer. Du kan også ringe oss og snakke med Allan om hotellet på 239 60 873 eller sende en forespørsel til oss her.

Tagger fra artikkelen
, ,
Mer fra Camilla Springborg

De beste strandbuktene i Italia

Leter du etter noen flotte og fredfylte strandbukter der du kan svømme, sole...
Læs mere