Bo helt ute ved Viveronesjøens bredder

Hvorfor dele Gardasjøen eller Comosjøen med 50.000 andre turister når du nærmest kan ha en hel liten innsjø for deg selv? Viveronesjøen ligger i regionen Piemonte, omtrent midt mellom Milano og Torino. Den er sirkelrund og omkranset av bølgende bakker med Alpenes karakteristiske profil i bakgrunnen. Helt nede ved innsjøens bredder ligger Hotel Marina og lokker med både innsjøutsikt, privat strand, svømmebasseng og restaurant – du behøver i bunn og grunn ikke mer for et par fredfylte feriedager i disse flotte, landskapelige omgivelsene.

Hotel Marina ved Viveronesøen
Nyt en spektakulær utsikt til frokosten på Hotel Marina…

Et hav av aktivitetsmuligheter

Skulle du i verste fall støte på et regnvær en av dagene er det nok av muligheter for stimuli innendørs, da hotellet har biljard, salongområde og en liten butikk med salg av lokale produkter fra de omkringliggende gårdene. Og når solen bryter frem igjen anbefaler jeg å leie sykler, spille tennis, slappe av ved bassenget, besøke områdets vingårder og kaste deg ut i de mange vannaktivitetene på innsjøen.

Buffet på Hotel Marina ved Viveronesøen
Det er rikelig å velge mellom på Hotel Marinas buffet

Vil du vite mer om Hotel Marina?

Hvis du vil vite mer om Hotel Marina kan du besøke siden vår om hotellet og lese om dets fasiliteter, rom, priser, anmeldelser og mye mer her. Hvis du har spørsmål angående hotellet er du selvfølgelig velkommen til å ringe oss på 239 60 873 eller skrive til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den argumentere for hvorfor akkurat denne ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie i Italia.
Tagger fra artikkelen
, , ,
Mer fra Camilla Springborg

De beste strandbuktene i Italia

Leter du etter noen flotte og fredfylte strandbukter der du kan svømme, sole...
Læs mere