Bo med panoramautsikt på Amalfikysten

En av de mest sagnomsuste og vakreste destinasjonene i Italia kan man godt kalde Amalfikysten, som ligger syd for Napoli. Og når man endelig har bestemt seg for at turen skal gå nettopp hit, står spørsmålene i kø. Hva er mine behov? Skal jeg bo i en by? På hotell eller i leilighet? Skal jeg ha en bil? Hva er smartest mon tro? Og hvor dyrt blir det? Det er heldigvis et ganske enkelt svar på alle dine spørsmål, nemlig hotell Palazzo Vingius i Minori!

Ankomst og plassering

Uansett om du kommer i bil eller med offentlig transport, så kommer du enkelt til Palazzo Vingius. Med bil fra Napolis lufthavn er det ca. 70 km, som bør kunne ta ca. halvannen time. Fra flyplassen i Roma er det ca. 3,5 times kjørsel til destinasjonen og du kan parkere bilen på parkeringsplassen rett nedenfor hotellet.

Værelse på hotel Palazzo Vingius
Det er bokstavelig talt rom med utsikt på hotell Palazzo Vingius – og en fantastisk en av slagsen…

Kommer du med offentlig transport, skal du med tog fra Romas eller Napolis hovedbanegård til Salerno og herfra kommer du enkelt og behagelig videre med Amalfikyst-bussen, som kjører ut langs den flotte kysten flere ganger i timen. Bussen stopper midt i byen, nedenfor hotellet. Men du kan også be sjåføren om å sette deg av bak hotellet der kystveien passerer, så slipper du å slepe koffertene opp trappen til det lille, hyggelige, familiedrevet hotellet med den fantastiske utsikten.

Dine fordeler på rad og rekke

Bor du på Palazzo Vingius er fordelene mange. Fra alle de flotte rommene kan du nyte utsikten over Minoris fantastiske kyststrekning, og velger du å bo i et av rommene 1 til 6, kan du faktisk nyte utsikten fra din private balkong. Hotellet har en liten solterrasse med solsenger og boblebad, der det ikke er vanskelig å forestille seg selv i en avslappende stund med en forfriskning i den ene hånda.

Minori bugt
Det tidlige kveldslyset i bukten innbyr til en spasertur langs byens strandpromenade eller kanskje en tur ut på den lange gangbroen?

Vertskapet byr én varmt velkommen og kjenner området ut og inn, så få endelig gode råd til utflukter eller spisemuligheter her. Nedenfor Palazzo Vingius venter Minoris sjarmerende sentrum, som byr på god stemning, forskjellige små butikker, flere gode restauranter og ved den hyggelige strandpromenaden, et verdensberømt konditori, med mange lekre ting som det er vanskelig å motstå.

Byen har dessuten en deilig sandstrand, hvor du kan få en dag eller to til å gå, uten problemer. Det er nesten ikke til å tro at man kan bo så bra, og med alle disse herlighetene innenfor kort gåavstand, til en så bra pris…

Hvem ville ikke velge Vingius?

Palazzo Vingius egner seg egentlig til de fleste målgrupper, kanskje med unntak av dem som er dårlige til beins. Utsikten fra hotellet koster nemlig ca. 100 trappetrinn! Reiser dere som par eller som en hel familie finnes det også råd for det, for hotellet har også et rom med plass til 4 personer.

Minori set fra oven
Hotellet og Minori by sett ovenfra

Har du ikke lyst til å prøve krefter med Amalfikystens trafikk, bor du perfekt her. Amalfikyst-bussen, som frakter deg enkelt og behagelig rundt mellom kystens fantastiske perler, og stopper her i byen, så det er opplagt å spare bil-leien og parkeringsavgiften, og bo her uten bil. Kommer du allikevel med bil, finner du en stor, offentlig parkeringsplass, som kan benyttes mot betaling, ved foten av Palazzo Vingius.

Spørsmål om hotell Palazzo Vingius?

Hvis du har spørsmål om Palazzo Vingius, så ring til våre eksperter på 239 60 873 eller skriv til oss her.

Du kan også lese mye mer om hotellets fasiliteter, rom, anmeldelser og mye mer på vår side om hotell Palazzo Vingius. Her kan du også se priser og reserve et opphold.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lar en av våre kollegaer, som har et inngående kjennskap til den, argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen vil være et bra valg, hvis du skal på ferie i Italia.
Tagger fra artikkelen
Skrevet av
Mer fra Mette Rem

To bokideer til din ferie i Italia

Kunne du tenke deg å lese en bok eller to som kan gi deg...
Læs mere