Bo midt i smørøyet i Liguria med fjell, utsikt og strand

De fleste er etterhvert vant til å måtte gi avkall på noen ferieønsker da det er vanskelig å tilfredsstille alle på én gang. Men kanskje Hotel Sette Archi er unntaket du leter etter?

“Det ville jo vært deilig med naturskjønne omgivelser!”
Ved foten av fjellet Montemarcello og grensende opp til Nasjonalparken Cinque Terre i regionen Liguria ligger Hotel Sette Archi. Herfra kan du kjøre opp på toppen av Montemarcello, der øyet kan bade i en utsikt over La Spezia-bukten, øya Palmaria og fiskerleiet Portovenere. På den andre siden renner elva Magra som en rolig kontrast til det åpne havet, og du kan også besøke Marmorfjellene i det fjerne hvis eventyrlysten kaller. Bedre kombinasjon av vann og fjellandskap finnes neppe mange andre steder i Italia.

Havnen tæt på Hotel Sette Archi
Havnen like ved Hotel Sette Archi med utsikt til fjellene i bakgrunnen

“Vi vil gjerne ha en inspirerende utsikt!”
Fra Hotel Sette Archi får du ikke bare den klassiske havutsikten, som jo i bunn og grunn kan være lik over hele verden – her er kulissene fulle av fargespill og variasjon. Når du står på balkongene eller terrassene og vender blikket mot høyre, så møter øyet det åpne havet, mens det til venstre kan nyde elva Magra som deler landskapet i to. I midten, nærmest hotellet, ligger den stemningsfulle havnen, i bakgrunnen den toskanske kystlinjen og helt bakerst de eiendommelige Marmorfjellene ved Massa Carrara.

“Det hadde vært hyggelig hvis vi ikke må hoppe i bilen hver gang vi skal ut og spise!”
Ikke nok med at det finnes forskjellige spisesteder i gangavstand fra hotellet her i fiskerlandsbyen Bocca di Magra (i kommunen Ameglia), det er også mulig å bestille halvpensjon på hotellet.

Poolen på Hotel Sette Archi
Svømmebassenget på Hotel Sette Archi

“Barna er så glade i vann. En strand eller et svømmebasseng er det nesten nødt til å være!”
Hotel Sette Archi har nettopp anlagt et svømmebasseng i hagen, som er omgitt av en deilig plen med liggestoler. Dessuten er det en sandstrand ca. 100 m fra hotellet, så vannglade badegjester har ingenting å frykte.

Ønsker du å lese mer om Hotel Sette Archi?

Du kan blant annet se informasjon om fasiliteter, priser, leiligheter, anmeldelser, kart over området og flere bilder av Hotel Sette Archi her.

Hvis du har spørsmål om Hotel Sette Archi, kan du ringe til en av våre reisekonsultenter på 239 60 873 eller skrive en forespørsel til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den, argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen vil være et bra valg hvis du skal på ferie i Italia.
Tagger fra artikkelen
,
Skrevet av
Mer fra Marie B.

Brød og tulipaner – få tips om italienske filmer

Kunne du tenke deg litt kulturell inspirasjon før du drar på ferie...
Læs mere