Det evige feriekompromisset: Nå er det løst!

Som barnefamilie kjenner du sikkert dilemmaet med å velge et feriested som tilfredsstiller enten de voksne eller barna? De voksne ønsker som regel noe sjarmerende og fredelig i et pent område med gode utfluktsmuligheter og spisesteder – mens barna ofte er glade bare det er et basseng og kanskje noen lekekamerater på stedet.

Gi deg selv og dine barn en god ferie

Residence Oasi del Viandante ved Comosjøen er et svært godt valg når du skal inngå et feriekompromiss. Her har du løsningen på dilemmaet: Barna vil elske det store bassenget og det separate barnebassenget ved siden av. Det et god plass å boltre seg på. Og foreldrene vil sette pris på restauranten på stedet da dere kan spise ute uten å måtte ta bilen.

Residence Oasi del Viandantes lejligheder
Residence Oasi del Viandantes leiligheter med innsjøen i bakgrunnen
Residence Oasi del Viandantes smukke poolområde
Residence Oasi del Viandantes flotte bassengområde
Fra Residence Oasi del Viandantes terrasse er der en storslået udsigt ud over søen
Fra Residence Oasi del Viandantes terrasse er det en storslått utsikt ut over innsjøen
En af Residence Oasi del Viandantes lejligheder set indefra
En av Residence Oasi del Viandantes leiligheter sett innefra

I høysesongen kan du nyte alle dagens tre måltider i restauranten – eller selv tilberede dem i ferieleiligheten din, der det er en kjøkkenkrok. Store og små vil sette pris på den private balkongen eller terrassen som leilighetene kommer med. Her kan dere være familie sammen og nyte utsikten.

Comosjøen fra sin aller beste side

Du kan gå ned til sentrum av den lille byen Dervio der du både finner et bakeri, et supermarked og fergeleiet som forbinder Dervio med resten av Comosjøen. Det er også togstasjon i gangavstand fra Residence Oasi del Viandante – noe som betyr at du rent faktisk kan dra på ferie her uten bil.

Du kan fly til en av Milanos tre flyplasser (direkte til Milano Malpensa fra Oslo, og Milano Bergamo fra Torp Sandefjord, mens Milano Linate krever minst én mellomlanding) og ta toget hit. Så du kommer enkelt til og fra – og videre på all verdens utflukter. Hvis du likevel kommer i bil åpner det seg en hel verden av muligheter for å utforske denne naturskjønne delen av Italia: Besøk f.eks. middelalderbyen Chiavenna eller vindistriktet i Valtellina-dalen.

Kan det bli bedre?

Ja – det kan det. Residence Oasi del Viandante tilbyr til og med fri ankomstdag i hele sesongen. Det er ganske uvanlig og gjør planleggingen noe lettere da du ikke behøver å sitte i kø på motorveien om lørdagen sammen med alle de andre feriegjestene – eller du har friheten til å finne flybilletter på billigere reisedager enn lørdag.

Vil du vite mer om Residence Oasi del Viandante ved Comosjøen?

Besøk siden vår om feriestedet her der du kan se priser, fasiliteter, kart og mye mer. Du kan også ringe til oss og snakke med Allan om stedet på 239 60 873 eller sende en forespørsel til oss her.

Tagger fra artikkelen
,
Mer fra Camilla Springborg

De beste strandbuktene i Italia

Leter du etter noen flotte og fredfylte strandbukter der du kan svømme, sole...
Læs mere