Familievennlig og historiefortellende hotell i Syd-Tirol

Hvorfor skal reisen til og fra feriestedet i Italia være preget av små-skitne og sjelløse motorveishoteller når flotte Hotel Villa Madruzzo i Nord-Italia ligger noen få km fra motorveien i utkanten av den severdige, historiske byen Trento?

Fikk du ikke forhåndsbestilt overnatting, men du kunne trengt et behagelig pitstop på vei til Toscana og Midt-Italia, og er du lei av kjedelige og tilfeldige overnattingssteder? Da bør du huske dette stedet til neste gang: Den velbevarte, historiske byen Trento ligger i det nordlige Italia langs motorveien (når man kommer fra Brennerpasset), og er et helt naturlig sted å overnatte før den siste strekningen skal tilbakelegges dagen etter, slik at du ankommer uthvilt til din endelige destinasjon. Trento byr på en ekstra ferieopplevelse og må betegnes som ren merverdi, enten du overnatter her før eller etter hovedferien i det vakre, bølgende landskapet i Nord-Italia. Området kan med sine fjellrike landskaper, innsjøer, borger og korte avstand til Gardasjøen saktens bære en hel ferie i seg selv.

Relais Villa Madruzzo
Restauranten på Relais Villa Madruzzo
Relais Villa Madruzzo
Relais Villa Madruzzo med sitt vakre, bølgende landskap i Nord-Italia. Området kan med sine fjellrike landskaper, innsjøer, borger og korte avstand til Gardasjøen saktens bære en hel ferie i seg selv.
Relais Villa Madruzzo
Den rike frokostbufféten på Relais Villa Madruzzo
Springvand på Relais Villa Madruzzo
Idyllisk fontenestemning på Relais Villa Madruzzo

I utkanten av Trentos sentrum (ca. 3 km) ligger Hotel Villa Madruzzo i rolige omgivelser med gode parkeringsforhold. Forholdet mellom pris og kvalitet er særdeles godt, og hotellet er velegnet til familier da det har firesengsrom. Hvis du velger hotellet som overnatting på reisen og har litt ekstra tid, bør du vurdere å bli der i to netter for å kunne nyte stedets deilige hage, Trentos imponerende, gamle bykjerne og områdets andre severdigheder. Hotellet er smakfullt innredet med en kjærlig hånd, og utendørs er det både fontene og en fin park som fryder øyet.

Vil du vite mer om hotel Relais Villa Madruzzo?

Besøk vår side om hotellet her, hvor du kan lese om stedets fasiliteter, priser, anmeldelser og mye mer. Du er også velkommen til å ringe oss på 239 60 873 eller skrive til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie i Italia.
Tagger fra artikkelen
,
Mer fra Camilla Springborg

De beste strandbuktene i Italia

Leter du etter noen flotte og fredfylte strandbukter der du kan svømme, sole...
Læs mere