Førsteklasses vertskap på ekte agriturismo i Toscana

Liker du å bli overrasket i møte med noe du trodde du kjente veldig godt? Har du prøvd å lese en bok eller se en film om igjen og oppdaget noe du aldri har lagt merke til før? Da kan du skjønne begeistringen jeg følte da jeg kom til Podere il Poggiolo etter å ha kjørt titusenvis av kilometer og tilbragt flere år tilsammen i Toscana de siste tiårene.

Poolområde på Agriturismo Podere il Poggiolo
Bassengområdet på Agriturismo Podere il Poggiolo ligger i vakre omgivelser

Lidenskap og skjønnhet

Hvis ikke det var for at vertsparet Serena og Alessandro er så sympatiske mennesker at man unner dem alt godt, kunne man lett blitt misunnelig over tilværelsen deres. For hvor mange har en jobb som også er deres lidenskap, hvor mange bor så praktfullt og flott (både innendørs og ute), og hvor mange lever så sunt uten å spare på mat eller vin på noen måte? Podere il Poggiolo ligger fredelig til tre kilometer utenfor den maleriske lille vinbyen Rùfina, der du kan ta toget til Firenze fra, og der du finner mange spisesteder og gode butikker.

Landskabet omkring Podere il Poggiolo
Landskapet rundt Podere il Poggiolo er verdt turen i seg selv

Drømmen om Toscana

Men uansett hvor interessante utflukts- og innkjøpsmulighetene er tipper jeg at gjestene på denne gården ofte velger å spise på stedets restaurant og tilbringe dagene deres med å nyte utsikten, avkjøle seg i svømmebassenget eler gå en tur for å prate med naboene (altså grisene) som bor et par minutters gange unna.

Podere il Poggiolo er virkelig drømmen om Toscana gått i oppfyllelse. Vi må nok nøye oss med å oppleve det i ferien, men vi kommer garantert til å drømme oss tilbake hit til den landlige, varme sjarmen.

Mad og vin på Agriturismo Podere il Poggiolo
Maten på Podere il Poggiolo vekker ofte begeistring blant stedets gjester…

Vil du vite mer om Agriturismo Podere il Poggiolo?

Hvis du vil vite mer om Agriturismo Podere il Poggiolo kan du lese mye mer om stedets fasiliteter, leiligheter, anmeldelser, utfluktsmuligheter og priser på siden vår om agriturismoen her.

Hvis du har spørsmål om stedet er du hjertelig velkommen til å ringe oss på telefon 239 60 873 eller skrive til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kolleger som har inngående kunnskap om den argumentere for hvorfor akkurat denne ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie til Italia.
Tagger fra artikkelen
,
Skrevet av
Mer fra Filippo

Gå på oppdagelse i Monti-kvarteret i Roma

Roma er delt inn i mange forskjellige bydeler med usynlige grenser. Det...
Læs mere