Hoteller med kule basseng

Paradise Cove Boutique Hotel

Finnes det noe bedre enn å komme hjem til hotellet etter en dag full av opplevelser, skifte til badetøy og avslutte dagen med en velfortjent dukkert i bassenget? Eller hva sier du til å starte dagen på beste mulige vis, med noen lengder i vannet mens solen stiger sakte og varmer opp jorden med sine første glitrende stråler. Eller, kan du tenke deg noe mer avkoblende enn å slå seg ned ved et bassenget med utsikt over fjell, hav og natur? Det kan ikke jeg…

Vannets avslappende effekt

Uansett hvordan du benytter bassenget på ditt hotell, er det et faktum at vann har en avslappende effekt. Iblant er et basseng bare et basseng, men iblant bidrar bassenget virkelig til den der ekstra luksusen i tilværelsen. Det er nettopp disse bassengene vi har valgt å fokusere på her.

Basseng utover det vanlige

I dette blogginnlegget vil vi tipse deg om noen av våre hoteller som har basseng som skiller seg fra mengden. Her finnes basseng som er ut fra et holdbart perspektiv. Her finnes basseng som byr på en makeløs utsikt. Kort sagt, hotell der bassenget er en opplevelse i seg elv. Naturligvis finnes det flere hotell med unike basseng på vår hjemmeside og jeg er sikker på at du kommer til å finne din favoritt.

Vivood Landscape Hotel, Costa Blanca, Spania

Vivood Landscape Hotel
Bassenget på Vivood Landscape Hotell ligger omgitt av vakker natur.

Wow! Vivood Landscape Hotel ligger i Guadalestdalen omgitt av  naturens på alle hold og de 25 rommene og suitene er designet så du kan nyte omgivelsene også når du befinner deg innendørs. Med sin unike beliggenhet er hotellet et perfekt hideaway, og en riktig oase der du helt og holdent kan koble av og slippe hverdagens stress og mas. Hotellet er bygget med miljø i tankene og er dessuten et av våre såkalte adults only hotell.

Grand Hotel Convento di Amalfi, Amalfikysten, Italia

Grand Hotel Convento di Amalfi
Grand Hotel Convento di Amalfis basseng ligger gjemt bakom dramatiske klipper. 

Hvilket sted, hvilke omgivelser og hvilken fin utsikt! Sjelden har jeg blitt så begeistret allerede ved første øyekast. Grand Hotel Convento di Amalfi er innredet i et tidligere kloster, og det er en spektakulær utsikt, å se den sandsteinsfargede bygningen klamre seg fast langs klippeveien cirka 80 meter over det skimrende Middelhavet. Her får du oppleve en en ekslusiv ferie uten at det blir altfor pompøst…

Hotel Xanadu Island, Bodrumhalvøya, Tyrkia

Hotel Xanadu Island, Bodrumhalvön, Turkiet
Hotel Xanadu Islands svømmebasseng  byr på en uendelig utsikt over havet.

Ordet Xanadu betyr “plass med storslagen skjønnhet, ro og luksus” og Hotel Xanadu Island i Bodrum, må jeg bare si at har alt dette! Å befinne seg på Xanadu Island – en halvøy ca. 30 min fra Bodrum – er en annerledes og herlig opplevelse: på den ene siden befinner du deg på en stor resort, på andre siden råder en rolig og eksklusiv atmosfære her, krydret med storslagen utsikt.

Onyria Palmares Beach House, Algarve, Portugal

Onyria Palmares Beach House, Algarve, Portugal
Onyria Palmares Beach Houses basseng er en favoritt blant mange.

”Jag har de siste 30 årene besøkt 70 land og dette er min favoritt”. ”Alt var perfekt – jeg hadde ikke kunnet ønske meg en bedre ferie”. ”Det beste hotellet jeg har besøkt på årevis – fantastisk personale”. Ja, på tross av at Onyria Palmares Beach House er et nytt stjerneskudd på hotellhimmelen, hagler lovordene tatt fra tilbakevendende gjester. Her kommer mange av dine reisedrømmer garantert å gå i oppfyllelse….

U Zenmaya Phuket, Kamala, Thailand

U Zenmaya Phuket, Kamala, Thailand
U Zenmaya Phuket har en basseng du kan nyte fra morgen til kveld.

U Zenmaya ligger sør for den trivelige ferieøya Kamala på Phukets vakre vestkyst. Her møtes du av herlige grønne omgivelser på en sørvendt klippeskrent. Det er ikke bare på dagen hvor utsikten er fantastisk, uten også når solens siste stråler farger himmelen og havet i oransje og røde nyanser. U Zenmaya Phuket holder virkelig en høy standard – på et rimelig prisnivå!

Jetwing Colombo Seven, Sri Lanka

Jetwing Colombo Seven, Sri Lanka
Jetwing Colombo Sevens basseng har en vakker utsikt over Sri Lankas hovedstad Colombo.

Svømmebassenget på takterrassen er en av Jetwing Colombo Sevens store eiendeler – her kan du ta en avkjølende svømmetur med en imponerende utsikt over Sri Lankas hovedstad Colombo. Dette 5-stjerners city-hideaway tilbyr innkvartering i vakkert innredet rom og leiligheter, og her kan du se fram til fine fasiliteter og et høyt servicenivå.

Flere hoteller med kule basseng

Visst blir man fristet av å bare dykke ned i disse bassengenes herlige vann? Framfor alt i disse tider, da været utenfor våre svenske vinduer ikke direkte byr på mange flere farger enn de som tilhører den grå fargeskalaen. Vil du se flere kule basseng – vi har nemlig mange av dem, egentlig ganske mange av dem – så anbefaler jeg deg å besøke vår hjemmeside hvor du kan velge mellom basseng i  Thailand, USA og Europa – og alt imellom!

Besøk Hideaways.no allerede i dag – vi er eksperter på å håndplukke hotell som tilbyr det lille ekstra!

Tagger fra artikkelen
, , , , ,
Mer fra Louise Laurenius

Mitt liv i Gliaca di Piraino

Gliaca di Piraino er landsbyen på Sicilia der Escapeaway har sitt italienske...
Læs mere