Jeg blir glad hver gang jeg tenker på Hotel Su Gologone

Jeg blir aldri lei av Sardinia, som er et av ​​mine absolutte favoritt-steder, og jeg utfordrer alle til å unngå å bli sjarmert av det krystallklare vannet, de hvite sandstrendene og den lekre maten. Jeg klarer det hvert fall ikke, og når jeg sitter og drømmer meg bort til “Europas Karibia” så skjer det ofte at mine tanker ubevisst går til Hotel Su Gologone.

Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg tenker på akkurat dette hotellet blant alle dem vi har i vårt store utvalg, og svaret er ganske enkelt: det er enestående. For her snakker vi om et virkelig unikt og legendarisk sted som ligger som en eksplosjon av farge, skjønnhet og frodighet ved foten av ​​fjellet Supramonte.

Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologone frister med deilig velvære
Hotel Su Gologone
Innredningen på Hotel Su Gologone er enkel, men stilfull
Hotel Su Gologone
Ro, klar luft, skjønnhet og mange av muligheter for avslapning i et unikt miljø
Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologones bassengområde på kveldstid pent omgitt av fjellene og kveldslyset

Jeg har sett utallige hoteller opp gjennom årene, men sannheten er at det for meg ikke er noen som skiller seg så meget ut som nettopp dette hotellet; og jeg blir alltid glad når jeg tenker på Hotel Su Gologone. Hotellet er ikke kun fascinerende og flott, men også familiært, og det er nytteløst å kjempe mot den behagelige og lindrende atmosfæren som hersker i luften her.

En annen viktig ting ved hotellet er at før Su Gologone ble et hotell var det en restaurant, noe som betyr at tilberedningen av mat og drikke er noe som har høy prioritet på hotellet, til alles glede. Noen vil til og med strekke seg så langt som å si at dette er Sardinias beste spisested!

Så som avslutning vil jeg gjerne anbefale Hotel Su Gologone for alle dem som er på utkikk etter en unik opplevelse der selv smaksløkene går amok.

Vil du lese mer om Hotel Su Gologone?

Besøk siden vår om hotellet, hvor du kan lese om stedets priser, fasiliteter, anmeldelser og mye mer. Du kan også ringe oss på 239 60 873 eller skrive til oss her.

Tagger fra artikkelen
,
Skrevet av
Mer fra Marie B.

Brød og tulipaner – få tips om italienske filmer

Kunne du tenke deg litt kulturell inspirasjon før du drar på ferie...
Læs mere