Kart over Italia – se kart over Italias reisemål og severdigheter

Utforsk Italia med dette kartet og få et bedre overblikk over noen av landets populære reisemål og interessante severdigheter. Kartet er også en ypperlig mulighet for å oppdage ukjente perler som du kan besøke på din ferie i Italia.

Interaktivt kart over Italia

Du kan trekke i kartet, og det er muligt å zoome inn eller ut. Klikk på de oransje ikonene for opplysninger om byer og andre populære reisemål. Her finner du også linker til artikler om stedet med utdypende beskrivelser. På kartet kan du også se plasseringen av Italias største flyplasser (blå ikoner). Velger du fullskjermsvisning (åpnes i et nytt vindu), kan du søke i kartet.

Har du allerede funnet et reisemål er kartet ment som en hjelp til å finne interessante utfluktsmål i nærheten av ditt feriehus i Italia. Har du enda ikke bestemt deg for hvilken del av landet du vil besøke er kartet en mulighet til å få litt inspirasjon før du bestiller hos Escapeaway Reiser. På kartet kan du som sagt også se plasseringen av Italias største flyplasser, slik at du best kan planlegge din reise til feriehuset ditt.

Lagre kartet på din mobil

Kartet ovenfor har blitt gjort tilgjengelig av Google. Har du en smartphone med Google Maps app-en kan du derfor enkelt lagre kartet ovenfor til senere bruk på ferien. Bare klikk på det lille stjerne-ikonet rett over kartet på venstre side. Etter det vil du kunne hente frem igjen kartet på din mobil ved å gå inn i app-menyen under ‘Dine steder’ og ‘Kart’.

Med de nye prisreglene for dataroaming i EU kan man med de fleste norske mobilabonnementer bruke Google Maps (og andre lignende app-er) på ferien sin uten bekymringer for prisen.

Reiser til Italia

Enten du planlegger en romantisk parferie eller vil finne den helt perfekte ferien for hele familien, kan du finne et feriehus som passer dine ønsker og behov hos Escapeaway Reiser.

I tillegg til et stort utvalg av hoteller, ferieleiligheter, villaer og andre former for overnatting, kan du kjapt og enkelt bestille både fly og leiebil til din ferie.

Finn og bestill din reise til Italia her

Tagger fra artikkelen
Mer fra Michael Nielsen

Navigli: Milanos kunstneriske oase

Gjennom Roma strømmer elva Tiberen. Torino har sin Po-elv. I Firenze flyter...
Læs mere