Involtini di melanzane – aubergineruller med tre oster og tomatsaus
avJeg elsker aubergine! Men jeg kan ærlig si at før jeg flyttet til Italia kun hadde brukt denne grønnsaken i matlagingen min en håndfull…
Jeg elsker aubergine! Men jeg kan ærlig si at før jeg flyttet til Italia kun hadde brukt denne grønnsaken i matlagingen min en håndfull…
Spanakopita er en populær gresk terte som består av helt sprø filodeig med et fyll av spinat og fetaost. Du kan enkelt lage porsjonsterter,…
Det er vanskelig å si hva en autentisk pad thai (ผัด ไทย กุ้ง สด) faktisk består av, og hvis du undersøker det innser du…
Pommarola fra Il Ristoro del Cavaliere Vi skal tilbake til det flotte Garfagnana i det nordlige Toscana for å se dem over skuldrene på…
Denne gangen har jeg tatt turen til den nordlige Toscana, til det lille området som heter Garfagnana, der konseptet Slow Food stortrives. Jeg har…
Uovo fritto al tartufo con crostone di pane e crema al Monte Veronese Jeg har tatt turen til den noditalienske regionen Veneto. Jeg har…
Sicilianske kikertspannekaker – eller panelle siciliane som de heter på italiensk – er superlette å lage, og krever veldig lite utstyr, så det er…
Linser fra Castelluccio er en av Umbrias primære produkter og linsene har vært et kjennetegn for bondekulturen i lang tid tilbake. Denne retten, som kalles lenticchie in…
Det finnes uendelig mange versjoner av den populære retten Caponata i Italia, men alle har én ting til felles: Hovedingrediensen er grønnsaker skåret i…
Leter du etter en velsmakende og enkel hverdagsrett som vekker italienske minner, burde denne pastaretten falle i smak. Pasta, vin og løk – det…