Lær å lage Salsa Verde
avDet finnes mange versjoner av denne delikate og anvendelige sausen, kalt grønn saus på norsk, som er en videreutvikling av Bagnet Verd. Den serveres til…
Det finnes mange versjoner av denne delikate og anvendelige sausen, kalt grønn saus på norsk, som er en videreutvikling av Bagnet Verd. Den serveres til…
Noen ganger ønsker man at tilberedelsen av middagen skal gå raskt! Du vet, slike dager da tiden løper fra deg og dagen har inneholdt altfor…
Breiflabben er en utsøkt spisefisk med sitt faste, hvite og smakfulle kjøtt og i kombinasjon med søte og sprø grønne erter, spede små salatblader…
Jeg har nok en gang funnet frem en oppskrift fra min kulinariske skattekiste; her på retten Chingiale in dolceforte – eller toskansk villsvin i sursøt saus…
Har du smakt klippfisk på venetiansk vis før? Eller baccalà mantecato alla veneziana som retten heter på mitt morsmål, italiensk. Hvis ikke har du sjansen…
Den svenske superkokken Stefano Catenacci gjorde seg bemerket i Sverige for noen år siden med sin deltakelse i tv-programmet: Kokkekampen. Jeg har funnet en…
Her kan alle være med – prøv deg på en annerledes og enkel dessert fra Sicilia. Nedenfor gir jeg deg noen gode tips om oppskriften, tilberedingen…
Limoncello er en deilig sitronsnaps som opprinnelig stammer fra Amalfikysten sør for Napoli. Den skal nytes direkte fra fryseren i små glass – men…
I dag vil jeg ta deg med til den sentrale, grønne regionen Umbria, der disse tradisjonelle julekakene opprinnelig kommer fra. To av ingrediensene i…
Morsdag – festa della mamma – feires på forskjellige dager i Norge og Italia. Mens vi nordmenn allerede slår til andre helgen i februar, venter italienerne med å feire sine mødre til…