Involtini di melanzane – aubergineruller med tre oster og tomatsaus
avJeg elsker aubergine! Men jeg kan ærlig si at før jeg flyttet til Italia kun hadde brukt denne grønnsaken i matlagingen min en håndfull…
Jeg elsker aubergine! Men jeg kan ærlig si at før jeg flyttet til Italia kun hadde brukt denne grønnsaken i matlagingen min en håndfull…
Hver lørdag i Milano er det marked mange forskjellige steder rundt om i byen. Jeg elsker at tradisjonen med å handle matvarer på et utendørsmarked…
Selv om de kalde vinterdagene og snøen er over oss vil jeg her presentere en italiensk sommerklassiker, slik at du kan drømme deg bort…
I dag har jeg gleden av å bringe deg Stefano Catenaccis oppskrift på den nokså italienske retten ossibuchi (også osso buco på italiensk), som…
Dette er min egen versjon av en oppskrift på min favorittpastarett “Pasta Pesto Speciale”, som jeg lager med pasta fra det italienske merket –…
Colomba Pasquale minner om julekakene Pandoro og Panettone i en noe luftigere og mer smakfull variant, og er en gjærkake som er formet som…
Leter du etter en velsmakende og enkel hverdagsrett som vekker italienske minner, burde denne pastaretten falle i smak. Pasta, vin og løk – det…
Det finnes uendelig mange versjoner av den populære retten Caponata i Italia, men alle har én ting til felles: Hovedingrediensen er grønnsaker skåret i…
Spanakopita er en populær gresk terte som består av helt sprø filodeig med et fyll av spinat og fetaost. Du kan enkelt lage porsjonsterter,…
Cannoli-kaker er en klassiker på den sicilianske dessertmenyen (sammen med den like populære Cassata-en) og er opprinnelig en kake tilknyttet karnevalet. Men det som ofte…