Min utgave av pasta pesto speciale
avDette er min egen versjon av en oppskrift på min favorittpastarett “Pasta Pesto Speciale”, som jeg lager med pasta fra det italienske merket –…
Du kan lese alle våre mat- og vinartikler her og få gode tips til destinasjonens gastronomi!
Dette er min egen versjon av en oppskrift på min favorittpastarett “Pasta Pesto Speciale”, som jeg lager med pasta fra det italienske merket –…
Colomba Pasquale minner om julekakene Pandoro og Panettone i en noe luftigere og mer smakfull variant, og er en gjærkake som er formet som…
Leter du etter en velsmakende og enkel hverdagsrett som vekker italienske minner, burde denne pastaretten falle i smak. Pasta, vin og løk – det…
Et ordtak sier: Når man er i Roma, gjør som romerne. Men hva gjør egentlig romerne når de skal ha et pizzastykke i lunsjpausen,…
Det finnes uendelig mange versjoner av den populære retten Caponata i Italia, men alle har én ting til felles: Hovedingrediensen er grønnsaker skåret i…
Beliggenheten ved det store Atlanterhavet har gjort ferskfanget fisk til den naturlige kjernen i Portugals gastronomi. Men er du glad i søtsaker er det…
Spanakopita er en populær gresk terte som består av helt sprø filodeig med et fyll av spinat og fetaost. Du kan enkelt lage porsjonsterter,…
Cannoli-kaker er en klassiker på den sicilianske dessertmenyen (sammen med den like populære Cassata-en) og er opprinnelig en kake tilknyttet karnevalet. Men det som ofte…
Skinke virker gjerne ikke som en delikatesse på høyde med for eksempel vin eller trøfler for oss nordmenn, men i den rette sammenhengen er…
Dagens første måltid er som kjent viktig – kanskje det viktigste – og dette har vi vært bevisste på lenge her i Norden. Når…